ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ TO FASHION SHOW ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «Fashion & Show», την Παρασκευή 10 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

 

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των  πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και στα νυφικά, που παρουσίασε η κ. Ν. Δούνια.

Στην  εκδήλωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις προσφέροντας ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, η  Ενταταλμένη Δημοτική  Σύμβουλος  Πολιτισμού κ.Ειρήνη Νταϊφά,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, και χορευτικά δρώμενα από τις Σχολές Χορού «ANGEL DANCESPORT ACADEMY» και «ΑΜΑΛΓΑΜΑ» και στηρίχθηκε από πολλούς χορηγούς.

ακολουθεί βίντεο με συνέντευξη απο τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ.Νικόλαο Μανεσιώτη

 

 

 

 

απο αρισ. Μαρία Πιττάκη  Β΄ Αντιπρόεδρος, ΝίκοςΜανεσιώτης Πρόεδρος ΕΣΠ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ , ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ XCHIC  ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top