ΑΤΤΙΚΗ

Μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση του Ε.Ε.Α«Ελλάδα 2021»με προσκεκλημένη την Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη

Μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση του Ε.Ε.Α. για τα 200 χρόνια από το 1821, με κεντρική προσκεκλημένη την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση, σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και την Πρόεδρό της κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, στις 16:00.

Η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 ετών μετά την Επανάσταση του 1821 και έχει ως στόχο να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο των Ελλήνων επιχειρηματιών στην έκβαση του Αγώνα, αλλά και στην μετέπειτα εξέλιξη του Ελληνικού Κράτους, από τότε έως και σήμερα.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν ο Προέδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και θα συμμετέχουν Πρόεδροι Κοινωνικών Εταίρων καθώς και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Επιμελητηριακών Συμβουλίων, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει εκπροσώπηση όλων των Επιμελητηρίων της Επικράτειας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και προτάσεις που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τη συμπλήρωση 200 ετών μετά την Επανάσταση του 1821.

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω live streaming και την παρουσίαση της θα κάνει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση ζωντανά κάνοντας εγγραφή στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://zoom.us/webinar/register/WN_W6iHbbH7T_OlUGzkJgj6QQ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top