ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2019

 

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ανακοίνωση από τους   εργαζόμενους:Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών στις γραμμές 1, 2, 3 και Τραμ της ΣΤΑΣΥ, από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 8 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ  έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων.

 

Στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ)-αναλυτικά η ανακοίνωση.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες», καταλήγουν.

Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση».

Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και τραμ.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Παρασκευή, για συγκεκριμένες ώρες, οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Γραφείο Επικοινωνίας Κοινού

Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις σας με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, τις τιμές και την ισχύ των εισιτηρίων και καρτών, καθώς επίσης και να υποβάλετε τυχόν παρατηρήσεις σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Επικοινωνίας Επιβατικού Κοινού.

Το γραφείο βρίσκεται στο σταθμό Σύνταγμα, δίπλα στην έξοδο προς την Πλατεία Συντάγματος.

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Παρακευή, 08:00 – 20:00 & Σάββατο 8:00 – 16:00
Τηλέφωνο : 214.414.6400
Φαξ : 214.414.6489
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : Συμπληρώστε τη φόρμα αποστολής ή στείλτε το μήνυμά σας στο pservice@stasy.gr

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top