ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ο.Π.Α.Ν. συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για πληγέντες στην Καρδίτσα

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Ο.Π.Α.Ν. για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα που επλήγησαν από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα του“Ιανού”.

 

Ο πρόεδρος του οργανισμού έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κ, Κατερίνα Μπλάνη για την εξαιρετική οργάνωση της ενέργειας, τα αθλητικά σωματεία: Ολυμπιακός Πειραιώς, Εθνικός Πειραιώς και ο Α.Ο. Καστέλλας, την Μ.Κ.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Πειραιά, και τον ΣΔΥΠ, που υποστήριξαν έμπρακτα ακόμη μια δράση μας.

Όπου υπάρχει ανάγκη έχουμε αποδείξει ότι βρισκόμαστε εκεί, ακόμη και έξω από τα σύνορα της πόλης μας. Τέτοιες στιγμές είναι σημαντικό να μπορούμε να κοιτάξουμε έξω από τις προσωπικές μας δυσκολίες και να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι και έγινε, απλός κόσμος ανταποκρίθηκε και από το υστέρημα του – σε μια συγκινητική κίνηση – προσέφερε ακόμη και ένα πακέτο μακαρόνια. Για όλους εσάς που αποδεικνύετε καθημερινά ότι ο άνθρωπος παραμένει άνθρωπος παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

@ Δημοτικό Κολυμβητήριο Καστέλλας “Ανδρέας Γαρύφαλλος”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top