ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των μελών, για τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, από τις 12.00 έως τις 16.00. 

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου

 1. Γανωτοπούλου Ασημίνα (αποφ.1995), Ιατρός , Ειδική Παθολόγος- Διαβητολόγος
 2. Δρίκος Σωτήρης, (αποφ.1986),  PhD, MSc Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας
 3. Ευσταθόπουλος Στάθης (αποφ.1982),Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
 4. Ίσαρης Δημήτρης (αποφ.1984),Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, Πρόεδρος Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, Εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Λογιστών του ΟΕΕ.
 5. Καλαβρός Παναγιώτης (αποφ.2003) Πολιτικός Επιστήμονας, Στέλεχος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
 6. Κλαπαδάκης Μιλτιαδης – Παναγιώτης (αποφ. 1999), Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Παγω,  Νομικός Σύμβουλος Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη
 7. Μαρουλάκη Ολίνα (αποφ. 2002), Οικονομολόγος, Διοικητικό Στέλεχος Προγραμμάτων Κατάρτισης
 8. Μπρούντζος Ηλίας (αποφ.1974), Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας.
 9. ΠεφάνηςΜενέλαος (αποφ.1974) συνταξιούχος Μηχανικός- Στέλεχος ΔΕΗ, Αξιολογητής ΕΣΥΔ
 10. Πλακάκης Δημήτριος(αποφ. 1990), Μαθηματικός – Στέλεχος Επενδύσεων
 11. Τούντας Στέλιος(αποφ.2018),  Φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών, τ. Πρόεδρος δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Για το διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται ως τακτικά μέλη οι εννέα πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι. Το 1ο αναπληρωματικό μέλος καταλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα, ενώ όλα τα μέλη τακτικά και αναπληρωματικά , συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Υποψήφιοι για την  Εξελεγκτική Επιτροπή  του Συνδέσμου

Οι συναπόφοιτοι που έθεσαν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στην εξελεγκτική επιτροπή  του Συνδέσμου μας είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

 1. Εγγλέζος Χαράλαμπος (αποφ. 1971), Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου
 2. Μπαρδάκος Δημήτρης(αποφ. 1997) Χημικός – Μηχανικός, Μηχανικός Παραγωγής στην Motor Oil Hellas
 3. Ψαρουδάκης Χρυσόστομος (αποφ.1997), Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της επιχείρησης πληροφορικής Creative People, στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρετανία.

Για την εξελεγκτική επιτροπή  εκλέγονται τρία μέλη.

Οι υποψηφιότητες ελέγχθηκαν από την Γραμματεία του Συνδέσμου, ενώ ύστερα από έλεγχο του Ταμία του ΔΣ επιβεβαιώθηκε ότι όλοι οι υποψήφιοι είναι ταμειακώς εντάξει και μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία

Πηγή Κανάλι 1

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top