ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ – Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας 2020 κάτω των 23 ετών

Μετά από την εξαιρετική εμφάνιση που είχε ο Όμιλος Ερετών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο με 3 Χρυσά, 2 Αργυρά και 4 Χάλκινα μετάλλια, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον Πίνακα Μεταλλίων και τη Γενική Βαθμολογία, άλλη μία μεγάλη επιτυχία ακολούθησε.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Ζήσης Μπουκουβάλας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας στο αγώνισμα της τετρακώπου ανδρών κάτω των 23 ετών.  Το πλήρωμα της τετρακώπου των ανδρών με τους Ζήση Μπουκουβάλα, Γιάννη Καλανδαρίδη καθώς και τα αδέλφια Παλαιοπάνου Θανάση και Λεωνίδα σημείωσε εξαιρετική εμφάνιση, τερματίζοντας 3ο με 6.00.96, λίγα εκατοστά του δεπτερολέπτου πίσω από το Ιταλικό πλήρωμα που τερμάτισε δεύτερο με 6.00.10 και το πλήρωμα της Ρουμανίας που τερμάτισε πρώτο με 5.56.64.

Πολύ καλή και η παρουσία του 18χρονου αθλητή μας Δημήτρη Στασινού που μαζί με τον Γιώργο Μακρυγιάννη πήραν τη 2η θέση στον Γ τελικό του διπλού σκίφ με χρόνο 6.34.09 και κατετάγησαν 14οι στο αγώνισμα του. Επιπλέον, ο Δημήτρης Στασινός θα συμμετέχει με το το πλήρωμα του Γιώργο Μακρυγιάννη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Βελιγράδι της Σερβίας με μεγάλες πιθανότητες διάκρισης στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Εφήβων.

Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο τους και δύναμη ώστε να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές του Ομίλου μας και της Εθνικής ομάδας για την προετοιμασία των αθλητών μας.

Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Μπακιρτζής

Πρόεδρος

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top