ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ

Ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ο νέος επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε δεκτή την εισήγηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο έμπειρος αξιωματικός ήταν για χρόνια μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών, αλλά και μέλος του ευρωπαϊκού ΔΣ των Αστυνομικών Συνδικάτων.

Για 22 χρόνια υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ τον Μάρτιο του 2012 μετά την προαγωγή του ανέλαβε επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Τον Απρίλιο του 2014 ο Μιχάλης Καραμαλάκης προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου και τοποθετήθηκε Γενικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 οπότε και πήρε το βαθμό του αντιστράτηγου και ανέλαβε Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στη θέση του προϊσταμένου Επιτελείου και στις 2 Νοεμβρίου 2018 έγινε υπαρχηγός του Σώματος.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top