ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΕΠ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΡΤ ΣΑΪΝΤ

 

Την  Παρασκευή 7/12/18 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) επίσημη επίσκεψη πολυμελούς Αιγυπτιακής επιχειρηματικής αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου του Port Said και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών του Αιγυπτιακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κ. Adel Abdou El Lamei.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η προώθηση νέων προοπτικών και καινοτόμων δραστηριοτήτων που μπορούν να υποβοηθήσουν την εξέλιξη της εμπορικής, βιομηχανικής και ναυπηγοεπισκευαστικής επιχειρηματικότητας του Πειραιά, αλλά και εν γένει στην ελληνική οικονομία.

Στο τέλος της συνάντησης υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των δυο Επιμελητηρίων.

 

 

Παρών στην εν λόγω εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ * κ. Νικόλαος Μαυρίκος με την ιδιότητα του Υπευθύνου ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

 

ο κ.Παναγιώτης -Γεώργιος Μαυρίκος ομιλών

Συνοδευόταν από τον πατέρα του, ιδρυτή της εταιρείας “ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ Α.Ε. ” κ. Παναγιώτη – Γεώργιο Μαυρίκο. Ο κ. Παναγιώτης – Γεώργιος Μαυρίκος, καθότι γεννημένος στο Port Said Αιγύπτου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου του Port Said και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών του Αιγυπτιακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κ. Adel Abdou El Lamei στη μητρική γλώσσα των τελευταίων, κάτι που τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

 

 

Τη συνάντηση διοργάνωσε με επιτυχία η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κα Manal Abdeltawab, η οποία αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς, τα οικονομικά προβλήματα και τις καλές πολιτικές σχέσεις των δυο χωρών, ενώ εγγυήθηκε ότι θα βοηθήσει κάθε ελληνική επιχείρηση, που θέλει να έχει συνεργασία με αιγυπτιακή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ναυτικού Επιμελητηρίου Port Said, ο Β΄Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Κωστής Αχλαδίτης που απήυθυνε χαιρετισμό,

 

 

ο εκπρόσωπος ΚΕΔΕ και μέλος ΔΣ του ΕΒΕΠ  Κ. Ιωάννης Παρασκευάκος, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ Πρόεδρος του Εμπορικού τμηματος ΔΣ του  ΕΒΕΠ  κ. Μαρία  Πιττάκη,  τα μελη  Ιωάννης  Θεοδωρόπουλος , Απόλλων  Καρακαλάς ,  οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των μελών του Συλλόγου Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΕ και Α1 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΜΟΝ. ΕΠΕκ.κ. Κ. Κορωνάκης και Τ. Πολέμη αντίστοιχα , ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της Wima, Σ. Κοκκίνης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Ν. Ροδόπουλος, ο Πρόεδρος του “Propeller Club”, κ. Γ. Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π., κ. Δ. Μαθιός και ο εμπορικός διευθυντής της PCT, κ. Τ. Βαμβακίδης , ο κ.Βασίλης Μπαρμπαγιάννης είναι μέλος του ΔΣ. Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&)  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας TRIAENA INTERNATIONAL CARGO ΑΕ.

*ΠΣΕΠΕ Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων

 

 

 

 

 

απο αρισ. Ι.Παρασκευάκος, Κ.Κορωνάκης, Τ,Πολέμη, Ν.Μαυρίκος, Δ.Μαθιός

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top