ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

Με πίστη και προσήλωση στην αγωνιστική κληρονομιά που διέπει το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Γρηγόρη Δεμέστιχα, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στους δρόμους της πόλης. Αποδεικνύοντας τη διαρκή και αδιάλειπτη παρουσία των Εθνικιστών σε κάθε πτυχή της Πειραϊκής κοινωνίας.

Παράλληλα, οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν την τοπική Λαϊκή Αγορά της Καλλίπολης, όπου και υπήρξαν συζητήσεις με πολίτες, έχοντας ως σημείο αναφοράς τα δεκάδες προβλήματα που μαστίζουν το σύνολο των Πειραιωτών.

Αξιοσημείωτη όμως ήταν και η αποδοχή του κόσμου, που σε κάθε ευκαιρία έσπευδε να λάβει ενημερωτικό υλικό, να γνωρίσει και να συνομιλήσει, τόσο με τον επικεφαλής όσο και με στελέχη του συνδυασμού.

Οι γειτονιές του Πειραιά χτυπήθηκαν βάναυσα τόσο από την οικονομική κρίση, όσο και από τη συνεπικουρούμενη, από τις αντεθνικές κυβερνήσεις, εγκληματικότητα και παραβατικότητα των λαθρομεταναστών.

 

 

Ακολούθως, ένα σύνθημα ακούγεται όλο και περισσότερο και αντηχεί σε κάθε γωνιά του Πειραιά, μέρα με την ημέρα. Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top