ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση Δημάρχου Νίκαιας-Ρέντη στον ΟΑΣΑ

Αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, για την επίλυση συγκοινωνιακών προβλημάτων που ανέκυψαν στη Νίκαια και στον Ρέντη από τις τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ κατά την έναρξη της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ στην περιοχή.

«Επιτέλους, λύνεται το πρόβλημα με τα δρομολόγια των λεωφορείων και της σύνδεσης με τον Πειραιά

Ύστερα από πολλές προσπάθειες του Δήμου και ακόμα περισσότερα και δικαιολογημένα παράπονα συμπολιτών μας, ο ΟΑΣΑ, με έγγραφό του μας ανακοίνωσε ότι επεκτείνει και ενισχύει τα δρομολόγια των λεωφορείων στην πόλη.
Έτσι, σύμφωνα με το έγγραφο, από την 1η Οκτωβρίου η γραμμή 846 επεκτείνεται και μετονομάζεται σε «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ», συνδέοντας την ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας με το σταθμό του ΜΕΤΡΟ και τον Πειραιά.
Ταυτόχρονα, από τις 14 του Σεπτέμβρη, έχει ενισχυθεί με επιπλέον δρομολόγια η γραμμή 21 του τρόλεϊ.
Από την ημέρα που λειτούργησε ο νέος σταθμός του ΜΕΤΡΟ, ζητούσαμε τη σύνδεσή του με τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ. Πιστεύουμε ότι με την επέκταση και την πύκνωση των δρομολογίων θα λυθεί το πρόβλημα της καθημερινής μετακίνησης στην πόλη.
Επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση 2,5 μηνών ακούστηκε το δίκαιο παράπονο της πόλης και έπιασαν τόπο οι παρεμβάσεις μας.»

ΔΤ ΟΑΣΑ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top