ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, ΚΕΠ,στεγάζονται  στην Μακράς Στοάς 5  

 

Οι δημότες του Πειραιά θα είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους στα ΚΕΠ online δηλαδή με απευθείας διαδικτυακή σύνδεση με υπάλληλο της υπηρεσίας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά για τα ΚΕΠ, Αλέξανδρος Καμαράτος, μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά.

Ο κ. Καμαράτος είπε ότι η υπηρεσία αυτή θα ενεργοποιηθεί σε περίπου ένα μήνα καθώς ο δήμος του Πειραιά θα μπει στο σύστημα MyKEP live. Πρόσθεσε ότι μέχρι τότε όσοι θέλουν να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό ΚΕΠ του δήμου Πειραιά θα πρέπει να πηγαίνουν στο νέο κτίριο που έχει μεταφερθεί η υπηρεσία, στην οδό Μακράς Στοάς 15, δηλ στον πεζόδρομο δίπλα από την Αγία Τριάδα, στο κτίριο που στεγαζόταν παλαιότερα η Εμπορική Τράπεζα.

Στην είσοδο του  κτιρίου ήδη έχει τοποθετηθεί μηχάνημα Thermoscan στο πλαίσιο της ενίσχυσης υγειονομικών μέτρων για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών από τον κορωνοιό.

Στο εν λόγω κτίριο συστεγάζονται ακόμα οι υπηρεσίες του Δημοτολογίου και του Ληξιαρχείου. Ο κ. Καμαράτος δήλωσε ικανοποιημένος από την μετεγκατάσταση καθώς τις υπηρεσίες του ΚΕΠ στο κέντρο του Πειραιά χρησιμοποιούν κάθε χρόνο περίπου 1 εκατομμύριο πολίτες.

Πηγή Κανάλι 1

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top