ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΒΑΠ:ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΣΒΑΠ

 

«Σταθερότητα, όραμα στην οικονομία και επιστροφή στις επενδύσεις με μια νέα εκβιομηχάνιση, από την πρώτη ημέρα, επιβάλλεται τώρα που η χώρα βρίσκεται εκτός μνημονίων και με αυτοδύναμη κυβέρνηση», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός

με την ευκαιρία των συγχαρητηρίων του Δ.Σ. του Συνδέσμου προς τον νικητή των εκλογών και νέο πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προσδιορίζοντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο η επιχειρηματική και βιομηχανική κοινότητα  περιμένει να κινηθεί η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μαθιός πρόσθεσε «Για την ανάπτυξη απαιτείται ευνοϊκό περιβάλλον με λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα που καθηλώνουν σήμερα την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Από τα σημαντικότερα, είναι αυτό της υψηλής φορολογίας, η οποία υπονομεύει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας συνολικά. Έχουμε διατυπώσει ήδη τις αλλαγές που επιβάλλονται, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός  αποτελεσματικού και φιλικότερου προς την ανάπτυξη κράτους. Και είμαστε πάντα στην διάθεση της κυβέρνησης για παραπέρα διάλογο.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top