ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ YES FORUM ΣΕ “OPEN DAY”

 

Αγαπητοί φίλοι του  YES Forum,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο επόμενο  Open Day  του  YES Forum,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, 09:00-16:00 .

Σε αυτό το Οpen Day  δεν θα επισκεφθούμε ΜΙΑ αλλά τουλάχιστον 3 – 4 Εταιρείες από όλο το φάσμα της Ναυτιλίας με αποκορύφωμα την επίσκεψή μας στον ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά) όπου θα γίνει παρουσίαση των δραστηριοτήτων του οργανισμού. Ο κ. Θοδωρής Βώκος, Managing Director – Posidonia Events θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσει για τα 50 χρόνια των Εκθέσεων των Ποσειδωνίων που  για πολλά χρόνια λάμβαναν χώρα στον ΟΛΠ.

Στα πλαίσια του  Open Day , θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τα ερωτήματά σας στα στελέχη που θα κάνουν τις σχετικές παρουσιάσεις στις Εταιρείες που θα επισκεφθούμε.

Η συμμετοχή/εγγραφή στο  Open Day θα είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα που βρίσκεται παρακάτω μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας εντός της φόρμας, μπορείτε να μας το στείλετε στο  info@yes-forum.com, συμπληρώνοντας όλα τα άλλα πεδία της φόρμας. Θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ)

Σας ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Open Day  του  YES FORUM!!!

 

Stay tuned and don’t forget to say #yes_to_shipping

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του  YES FORUM

Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα υποστηρίζει το  πρόγραμμα ανταλλαγής  FLEX (Future Leaders Exchange), το οποίο προσφέρεται σε Έλληνες μαθητές για δεύτερη φορά το 2020. Το πρόγραμμα προσφέρει 10 υποτροφίες σε μαθητές/τριες της 3ης Γυμνασίου και της 1ης Λυκείου (ημερομηνία γέννησης από 15η Ιουλίου 2002 έως 15η Ιουλίου 2005). Οι μαθητές θα επιλεγούν μέσω μιας ανταγωνιστικής διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, για να φοιτήσουν σε αμερικανικό σχολείο για ένα χρόνο,  φιλοξενούμενοι από Αμερικανικές οικογένειες υποδοχής. Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν την εμπειρία αυτής της εκπαιδευτικής ανταλλαγής.

 

Το πρόγραμμα FLEX χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Εξωτερικών (U.S Department of State) των Η.Π.Α. και υλοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Oργανώνεται από τα Αμερικανικά Συμβούλια για τη Διεθνή Εκπαίδευση, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που από το 1974 αποσκοπεί στην κατανόηση μεταξύ των λαών, την ανταλλαγή ιδεών και τη συνεργασία μέσω της εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συνημμένο έγγραφο (please see the attached pdf), καθως και στo link όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τη διαδικτυακή αίτηση. Για ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αναστασία Φράγκου, Country Representative in Greece, American Councils for International Education (+30 6946 604 002, greece@americancouncils.eu).

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

 

YES FORUM TEAM

WHO WE ARE

Tο Young Executives Shipping (YES) Forum είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Decision Makers της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, Δημόσιων Οργανισμών και Πανεπιστημίων, των νέων υποψηφίων στελεχών της, καθώς και νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς.

Επιδίωξη της διοργάνωσης είναι η νέα γενιά, ήδη από το σχολείο, να έρθει πιο κοντά στην ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας, να γνωρίσει τις καταξιωμένες εκθέσεις των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ και τον τρόπο δικτύωσης σε αυτές.

Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία της επόμενης γενιάς που θα στελεχώσει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει την ιστορία μας αλλά και θα κληθεί να διατηρήσει την πρωτιά παγκοσμίως.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top