ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σοβαρές διοικητικές αλλαγές στον Όμιλο Αγγελικούση

Ήταν δρομολογημένες  και ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες

Δύο σημαντικές αποχωρήσεις από τον Όμιλο Αγγελικούση έγιναν μέσα στον Ιούλιο και συζητήθηκαν ευρέως στην διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Ήταν δρομολογημένες  και ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες. Η πρώτη αφορά τον Γιάννη Πλατσιδάκη Αντιπρόεδρο του Ομίλου ο οποίος φεύγει μετά από 30 χρόνια, όπως ανέφερε και το ΝΜ πριν από περίπου 15 ημέρες. Στέλεχος με τεράστια εμπειρία στα οικονομικά και τραπεζικά συνέβαλε και εκείνος για την τεράστια ανάπτυξη της εταιρείας που διαχειρίζεται πλέον στόλο από 130 πλοία διάφορων τύπων.

Ακολούθησε  την περασμένη εβδομάδα και ο  Σταύρος Χατζηγρηγόρης (δεξιά στη φωτογραφία),  ο οποίος αποσύρεται από τα καθήκοντά του ως managing director της Maran Gas Maritime Inc μετά από 39 χρόνια σε αυτή τη θέση. Θα συνεχίσει να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον όμιλο μέχρι το τέλος του 2020. Τη θέση αναλαμβάνει  ως general manager η  Δέσποινα Μουστάκα, που θα πλαισιώνεται  από τον  Ανδρέα Σπέρτου τεχνικός διευθυντής, Richard Gilmore  εκτελεστικός αντιπρόεδρος και  Srdan Silic, operations manager.

«Η κόρη μου Μαρία κι εγώ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σταύρο για την πολυετή και πιστή υπηρεσία του στον όμιλο, η οποία έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία και ανάπτυξή μας. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Σταύρο και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον» δήλωσε ο  Γιάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Γιάννης Αγγελικούσης

Στη φωτογραφία βλέπουμε από αριστερά τον Κωστή Φραγκούλη  ceo και ιδρυτή της Franman και πρόεδρο του Propeller Club of Piraeus, με τον κ.Σταύρο Χατζηγρηγόρη.

πηγή Newmoney.gr  αρθρο του Μηνά Τσαμόπουλου

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top