ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Πλεξίδα Παναγιώτη

 

 

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Πλεξίδα Παναγιώτη του Θεοδώρου, ετών 27. Ο Εθελοντής Αρχιπυροσβέστης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Σεπτεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη θέση Χαραυγή της Τ.Κ. Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου, ένιωσε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γ.Ν. Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1993 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, έλαβε την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη το 2011, υπηρετούσε στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Β΄ Τάξης Παραβόλας του Δήμου Αγρινίου και ήταν άγαμος.

 

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις  07 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

 

Συλληπητήριο μήνυμα από:


Γιάννης Αντωνιάδης

«Το Πυροσβεστικό Σώμα και η οικογένεια της Πολιτικής Προστασίας αποχαιρετά έναν ακόμα ήρωα. Τον 27χρονο Παναγιώτη που τόσο άδικα, τόσο απρόσμενα, έφυγε τα ξημερώματα από κοντά μας παλεύοντας με τους συναδέλφους του σε ενα ακόμη μέτωπο φωτιάς.
Στην καθημερινή μάχη με τις φλόγες, στον αγώνα για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των συμπολιτών μας, του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας, κάθε ηρωική ψυχή που φεύγει, μας δείχνει το δρόμο. Γίνεται η απόλυτη παρακαταθήκη στην καθημερινή προσπάθεια να γινόμαστε όλοι καλύτεροι.
Καλό Παράδεισο Παναγιώτη , οι σκέψεις μας όλες σε σένα και την οικογένεια σου…»

Ο κ. Αντωνιάδης είναι:

τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑ/ΣΣΑΣ, Μέλος ΔΣ ΠΑΟ ΑΟ, τ.Οικ. Συμβουλος Ε.Α.Α, , τ.Γραμ. ΑΝΕΑΕΔ, Μέλoς ΕΝΥΠΕΚΚ

  • Δουλεύει στην εταιρεία Economics & legal science
  • Πρώην Commandant of the Marine Corps στην εταιρεία Elliniko Polemikó Navtikó
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top