ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο Κώστας Κατσαφάδος-η δήλωσή του

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  από σήμερα  ο κ.Κώστας Κατσαφάδος όπως προέκυψε  από τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου 2021.Δεν έχει διασαφηνιστεί ποια θέση θα αναλάβει ο κ.Κατσαφάδος ,υφυπουργού ή αναπληρωτή υπουργού.

Ο κ.Κατσαφάδος είχε τη θέση του Βουλευτή Α΄ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία και είναι οικονομολόγος και μια μακρά και πολύ επιτυχημένη καριέρα στην πολιτική και στη Βουλή.

Δήλωση του κ.Κατσαφάδου

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνει στο πρόσωπό μου και στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά μας, σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα.

Η Ναυτιλία είναι η σημαία μας στον κόσμο. Είναι μαζί με τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, οι πυλώνες για την ανάπτυξή μας. Οι άνθρωποι της ναυτιλίας, οι ναυτικοί και οι νησιώτες μας, αποτελούν το μεγάλο πλούτο της χώρας.

Θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις στην συνέχιση της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που γίνεται για να γυρίσει η χώρα σελίδα.

Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά και με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top