ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συζητάμε live για την αναπηρία στις 2 Δεκεμβρίου

–Ερωτεύεται με την πρώτη ματιά ένας τυφλός;

Βλέπει όνειρα; Έχει, άραγε, Instagram;

-Κάποιος σε αναπηρικό αμαξίδιο οδηγεί;

Ταξιδεύει; Μπορεί να κολυμπήσει;                                                                                Αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις που κάνουν στον Βαγγέλη και στον Παναγιώτη καθημερινά μαθήτριες και μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Εδώ και 10 χρόνια ψάχνουν την ερώτηση που θα τους δυσκολέψει! Την έχεις;

Έλα την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19.00 να δούμε μαζί, την αναπηρία “Με Άλλα Μάτια”. Μία Live διαδικτυακή συζήτηση με όλες και όλους εσάς, με σκοπό να σπάσουμε τα στερεότυπα γύρω από την αναπηρία.

Συντονίζει ο Δικηγόρος και Πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. “Με Άλλα Μάτια”, Βαγγέλης Αυγουλάς με κεντρικό καλεσμένο τον Παναγιώτη Πιτσίνιαγκα, Motivational Speaker του Σ.Κ.Ε.Π.

Οι δύο τους, υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Παιδείας, επισκέπτονται σχολεία σε όλη τη χώρα και μέσα από έναν αυθόρμητο διάλογο, γεμάτο ειλικρινείς ερωτήσεις και απαντήσεις, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους και νέες να προσεγγίσουν την πραγματικότητα ενός ανθρώπου με αναπηρία.

Στείλε μας κι εσύ τη δική σου ερώτηση info@meallamatia.gr ή ακόμα καλύτερα μπες την Τετάρτη στο Live μας, γράψε την ερώτησή σου στα σχόλια για να λάβεις ζωντανά τις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν με σύντομη παρέμβασή τους οι:

Μενέλαος Τσαούσης – Διευθυντής Παιδικά Χωριά SOS Βάρης, Πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών

Αθηνά Κρητικού – Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.Κ.Ε.Π.– Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το Facebook του meallamatia.gr και του Σ.Κ.Ε.Π. καθώς και από το κανάλι του meallamatia.gr στο YouTube.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top