ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνέλευση και τιμητικές διακρίσεις με τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στις 21 Σεπτεμβρίου

 

Προς τα

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 4.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, (Γ. Κασιμάτη 1 Πλ. Οδησσού – 2ος όροφος).

 

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (π.χ. ανώτατο όριο 50 ατόμων για κάθε είδους συγκέντρωση) και της δυνατότητας που μας δίνει σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η Γενική μας Συνέλευση θα διεξαχθεί και με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, την ομιλία του κ. Δ. Ανδριόπουλου και τις τιμητικές διακρίσεις που θα απονεμηθούν, παρακαλούμε να το δηλώσετε στη γραμματεία του Συλλόγου μας, δίνοντας επίσης και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να συνδεθούμε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας, το αργότερο έως τη Δευτέρα 14/9, ώστε να έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας για την διεξαγωγή της και στη συνέχεια να λάβετε τις αναγκαίες πληροφορίες και τεχνικές οδηγίες .

Στα πλαίσια αυτά, αναβάλλεται τόσο η ομιλία του Προέδρου και Δ/νοντα Συμβούλου της Dimand AE, όσο και η απονομή τιμητικών διακρίσεων στις επιχειρήσεις «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός ΑΕΒΕ» και «Κοσμίδη Γαβρίλη-Χαλβάς Δραπετσώνας», στον δημοσιογράφο κ. Γ. Σαραντάκο, καθώς και στην ομάδα «4moms».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Θεόδωρος Καπράλος

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top