ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και βράβευση του Γ. Πατούλη

 

 

Οι δράσεις, οι συνέργειες και οι πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να επιτευχθεί ο στόχος η Αττική να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.Σ.) Αττικής, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Α΄Αντιπρόεδρος του Π.Ε.Σ Αττικής κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου.

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Όπως επεσήμανε ο Γ. Πατούλης, η Περιφέρεια και στελέχη του επιχειρείν ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο την ανάπτυξη δράσεων που θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ΑττικήςΑ

 

Η συνεδρίαση του Π.Ε.Σ. Αττικής διεξήχθη χθες Δευτέρα 16/9/2019 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και κατά τη διάρκεια της απονεμήθηκε στον Γ. Πατούλη από τον Πρόεδρο του Π.Ε.Σ. Αττικής και του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδη τιμητική πλακέτα για τις δράσεις και την προσφορά του στο επιχειρείν.

 

 

 

Όπως επισήμανε ο κ. Κορκίδης, ο Γ. Πατούλης ως αυτοδιοικητικός και ως γιατρός, Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ έχει υποστηρίξει σημαντικά τους ανθρώπους του επιχειρείν και προχώρησε στην εκτίμηση ότι και από τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής θα συμβάλει σημαντικά σε πρωτοβουλίες και έργα που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης.

Ο Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα τιμητική τη βράβευση που δέχθηκε και επισήμανε ότι διαχρονικά έχει στενή συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τους ανθρώπους του επιχειρείν.

«Απαιτείται σκληρή δουλειά προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψει το επιχειρείν στην Αττική. Η οικονομική κρίση και ο τρόπος διαχείρισης των προβλημάτων είχαν ως συνέπεια χιλιάδες νέοι επιστήμονες και εξειδικευμένοι επαγγελματίες να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό. Δεν μπορεί να συνεχίσουμε να είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη. Η Αττική διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει κέντρο ανάπτυξης, ευεξίας και θεματικού τουρισμού», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιώς Σ. Αντωνάκου, Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου –Μπόγρη, Νότιου Τομέα Δ. Νάνου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επενδύσεων και Δικτύων Επιχειρήσεων-Επιμελητήρια Ν. Παπαγεωργίου. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΕΣ Αττικής Ι. Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Στ. Καφούνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Ν. Μενεσιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νικόλας Γρέντζελος, το μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ Δ. Ραμαντζάς, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Διαμαντής Ηλιάδης, τα μέλη του ΣΕΑ Αττικής Π. Ραβάνης Γ’ Αντιπρόεδρος, Ι. Κουρτάλης, Ε. Παπαευαγγέλου, Δ. Λαμπρόπουλος, Β. Λιαμέτης, Β. Ρήνας, Ν. Ζαραβίνος, Ι. Βουτσινάς Δ’ Αντιπρόεδρος –Γραμματέας, Δ. Μανωλάκος, Κ. Μαρκουλιδάκης, Δ. Μαρκομιχάλης, Δ. Λεμονάκης, Α. Μιχάλαρος Ε’ Αντιπρόεδρος, Α. Λιόση, οι εκπρόσωποι φορέων Π. Πολιτάκης εκπρόσωπος ΟΕΣΑΟΝΝΑ, Ανδριάνα Τριανταφυλλιά εκπρ. ΟΣΥΕ, Π. Γιοβανοπούλου εκπρ. ΒΕΑ, Π. Κουβάρη εκπρ. ΕΒΕΠ και Μ. Γιάγκας Διευθυντής  ΒΕΠ.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top