ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνομιλώντας με την Κοινωνία // Live FB Event

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

⏰ 6.00 μ.μ.

FB Page Νέα Δημοκρατία -Γραμματεία Ε.Κ.Ο

Ομιλητής Νίκος Παπαθανάσης -, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Χαιρετισμοί: Γιώργος Στεργίου – Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ // Ιωάννης Μπρατάκος, Γενικός Διευθυντής Ν.Δ.

Παρέμβαση: Νίκος Παγώνης, Γραμματέας Ε.Κ.Ο. Ν.Δ.

Συντονισμός: Γιώργος Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος

Εγκαινιάζουμε ένα νέο κύκλο διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία». Πρωτοτυπία των διαδικτυακών αυτών εκδηλώσεων είναι πως θα παρέχεται άμεσο «ψηφιακό βήμα» στους πολίτες για υποβολή γραπτών ερωτήσεων προς τον εκάστοτε ομιλητή.

Στόχος: να απαντούν καίρια ζητήματα της Κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάζει την υλοποίηση ενός νέου κύκλου διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία». Πρωτοτυπία των διαδικτυακών αυτών εκδηλώσεων είναι πως θα παρέχεται άμεσο «ψηφιακό βήμα» στους πολίτες για υποβολή γραπτών ερωτήσεων προς τον εκάστοτε ομιλητή, καθώς οι ομιλίες θα προβάλλονται αποκλειστικά στη σελίδα Facebook της Γραμματείας Ε.Κ.Ο.

Στόχος των διαδικτυακών ομιλιών είναι να απαντούν σε καίρια ζητήματα της Κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως κεντρικοί ομιλητές θα προσκαλούνται άνθρωποι που έμπρακτα δίνουν λύσεις, μιλούν με την Κοινωνία, κόβουν γόρδιους δεσμούς. Οι ομιλητές θα περιλαμβάνουν εκτός από πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, της εφαρμοσμένης επιστήμης, του επιχειρείν κ.α.

Η πρώτη διαδικτυακή ομιλία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 18.00 μμ. Πρώτος κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος θα εστιάσει σε πολιτικές και δράσεις του Υπουργείου που έμπρακτα προσφέρουν εργαλεία επιβίωσης και ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ειδικά τον καιρό της πανδημίας. Θα συνομιλήσει με τον Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. Νίκο Παγώνη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιχαηλίδης.

Οι ομιλίες θα μεταδοθούν ζωντανά από την επίσημη Σελίδα της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top