ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Νίκαιας στις καταγγελίες ότι σταμάτησε να δέχεται κρούσματα με κορονοϊό

 

Με υποσχέσεις για ενίσχυση προσωπικού και κλινών απάντησε η διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας στις καταγγελίες των γιατρών του νοσοκομείου ότι σταμάτησε να δέχεται ασθενείς με κοροναϊό, λόγω σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό και υποδομές.

Επιβεβαίωσε ότι ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας υπέβαλε την παραίτησή του, ακριβώς λόγω αυτής της κατάστασης, ωστόσο η διοίκηση του νοσοκομείου είπε πως αυτή δεν έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας:

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς ! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

«Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας όπως και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, προχώρησε σε αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα.

Συγκεκριμένα από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μας μέχρι το Σάββατο 19/9/2020)  σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου.

Η κλινική ασθενών COVID-19 θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί,  για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών.

Το Νοσοκομείο της Νίκαιας θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς COVID-19 ως οφείλει, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ορίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα. Η παραίτηση του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου μας».

πηγή https://tvxs.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top