ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το ευχαριστώ των δημοτικών αστυνομικών Πειραιά  στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Για την άμεση ανταπόκριση της σε ώρα ανάγκης

Η δίκυκλη ομάδα αστυνόμευσης της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά κατά τη διάρκεια της απογευματινής περιπολίας κινούμενη στη πλατεία Οδησσού (ηλεκτρικός σταθμός) εντόπισε παράνομους μικροπωλητές αθλητικών παπουτσιών (προϊόντα απομίμησης γνωστών εταιριών), οι οποίοι στη θέα των δημοτικών αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τα προς πώληση προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης και της άμεσης καταστροφής επέστρεψαν περίπου 7 άτομα με απειλητικές και επιθετικές διαθέσεις και περικύκλωσαν τους δημοτικούς αστυνομικούς χτυπώντας έναν εξ αυτών.

Αμέσως κλήθηκε το 100-αμεση δράση και οι δημοτικοί αστυνομικοί προσπαθούσαν χωρίς κανένα αμυντικό μέσο να διαφυλάξουν τα κατασχεθέντα και τους εαυτούς τους.

Άμεσα κατέφθασαν 6 μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ένα περιπολικό, όπου στη θέα των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Σε αναζήτηση στα γύρω στενά και σε άψογη συνεργασία των δύο υπηρεσιών συνελήφθη ένας εκ των δραστών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, του επιβλήθηκαν πρόστιμα για παρεμπόριο και για άσκοπη μετακίνηση και κατασχέθηκαν 152 απομιμητικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 402-2 Πειραιά της πρώτης αλλαγής για την άμεση ανταπόκριση της.

 

Κυριακή Γ. Μπουρδάκου

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά

Πηγή Policenet.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top