ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ε.Ε.Α. δίπλα στους επιχειρηματίες της εστίασης

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΣΕ, στην πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη 10/2/2021.

 

Όπως είναι γνωστό, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, επιχειρηματίες της εστίασης παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους, ζητώντας ουσιαστικότερα μέτρα στήριξης από την Πολιτεία. Ο χώρος της εστίασης είναι από τους πλέον πληττόμενους από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας και είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με έρευνα, το 43% των επιχειρήσεων του κλάδου είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει.

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει τον αγώνα των επαγγελματιών του κλάδου, έχοντας λάβει πολλές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό τόνισε και ο Πρόεδρος του κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης στην πλατεία Συντάγματος, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη εκπόνησης και υλοποίησης από την κυβέρνηση ενός έκτακτου σχεδίου ενίσχυσης του κλάδου, ώστε να διασωθούν επιχειρήσεις και θέσεις απασχόλησης..

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top