ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρτιση και ανώνυμων καρτών μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ

Τη δυνατότητα να φορτίζουν και τις ανώνυμες κάρτες Ath.ena Card μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ θα έχουν οι κάτοχοί τους από τον προσεχή Απρίλιο. Προς το παρόν, η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνο για τις προσωποποιημένες κάρτες.

Η νέα ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ πλέον βρίσκεται σε κανονική λειτουργία μετά τη λήξη της beta περιόδου. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε γράψει την παρουσίασή της.

Στην “ψηφιακή εποχή” πέρασε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών μέσα από τη νέα αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη ιστοσελίδα του.

 

Μέσω της ιστοσελίδας www.oasa.gr ο Οργανισμός δίνει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό όχι μόνο να βρίσκει τα δρομολόγια αλλά και να επαναφορτίζει online τις προσωποποιημένες κάρτες Μάλιστα, εντός του επόμενου διμήνου θα παρέχεται η υπηρεσία αυτή και στους κατόχους ανώνυμων καρτών.

Η νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού σχεδιάστηκε με στόχο να διευκολύνει την αναζήτηση κάθε απαραίτητης πληροφορίας για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας, τα εισιτήρια, τα δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο αλλά και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Ταυτόχρονα παρέχει και τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης των ΑμΕΑ για την πλοήγησή τους σε αυτή.

πηγή Athens Transport

Δείτε περισσότερα

https://www.athenstransport.com/2021/02/oasa-anonimes-kartes/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top