Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα «από σκουριά κι αλμύρα»
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα «από σκουριά κι αλμύρα»

Σε μια βραδιά γεμάτη «από τέχνη και πολιτισμό» εξελίχθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Μίχα, με τίτλο «από σκουριά κι αλμύρα», την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος ανθρώπων της Τέχνης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Το «παρών» έδωσαν πολιτικοί απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, επιχειρηματίες, άνθρωποι της ναυτιλίας και της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, καλλιτέχνες και συνδικαλιστές, που τους ένωσαν τα πρωτότυπα, εξαιρετικά έργα του δημιουργού.

Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2023.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 14:30 & 17:00 – 20:00. Σάββατο 11:00 – 14:30.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Φιλοξενούμε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου την έκθεση «από σκουριά κι αλμύρα» του Γιάννη Μίχα, ο οποίος πέρα από φίλος έχει μακρά διαδρομή στα κοινά με θετική προσφορά σε ό,τι ανέλαβε. Ο Γιάννης Μίχας έχει μια μακρόχρονη πορεία ως ζωγράφος, εστιάζοντας στα καράβια που μαζί με τη θάλασσα και το λιμάνι, αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πόλης μας. Χαιρόμαστε για την προσέλευση  κόσμου από τον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών και επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε πρωτοβουλίες ανθρώπων που συνδέονται με τον Πειραιά επί σειρά ετών. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Μίχα γι΄ αυτή την πολύ όμορφη έκθεση».

 

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Μίχας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Λευτέρη Γιοβανίδη και το προσωπικό για την φιλοξενία και τη στήριξη της έκθεσης. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσοι με την παρουσία τους τον τίμησαν στα εγκαίνια της έκθεσής του «από σκουριά κι αλμύρα».

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης κ.  Δημήτρης Καρύδης,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του  Δήμου Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου κ. Λευτέρης Γιοβανίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά «Piraeus Plus» κ. Ηλίας Σαλπέας.

Related Articles

“Η Ελλάδα των γεύσεων” Φεστιβάλ Τροφίμων & Ποτών στο Πασαλιμάνι

Ένα ταξίδι γεύσεων ξεκινάει με αφετηρία το πιο όμορφο σημείο του Πειραιά!...

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Εθελοντική αιμοδοσία

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη ενσυναίσθησης, κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς...

Με εθνική υπερηφάνεια ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Πειραιά  

Πλήθος κόσμου, συμμετείχε στον εορτασμό της 25ης  Μαρτίου στον Πειραιά, όπου και...

Η Ελληνική σημαία στην Πειραϊκή από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και το Δήμο Πειραιά

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά τίμησε και...