ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εσπερίδα στο Saint Paul:Πυξίδα προσανατολισμού των νέων στα ναυτικά επαγγέλματα

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  ημερίδα με θέμα «Η Ελληνική ναυτιλία προτεραιότητα στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων μας» , στην Ελληνογαλική Σχολή  Saint Paul.

Ομιλητές της ημερίδας,
Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Θεόδωρος Κόντες, Βουρλίδης Μιχάλης, Στάθης Βαζαίος, Γιώργος Κωνσταντάκος, Άγγελος Λαμπρόπουλος, Γιώργος Ρηγούτσος, Κωστής Αχλαδιτης, Χρυσάνθη Παπλωματά, Χρήστος Δρακόπουλος και ο διευθυντής του ναυτιλιακού τμήματος του Πανεπιστημίου  Πειραιά   Άγγελος Παντουβάκης.
Παρουσία του βουλευτή Πειραιώς και Νήσων κ. Νικόλαου Μανωλάκου, δημοτικών συμβούλων και στελεχών εταιριών και φυσικά του γενικού διευθυντή της σχολής των Ουρσουλινών Φρερ Μάριου Καπέλα, του διευθυντή του SAINT PAUL κυρίου Αντώνη Βουτσίνου, του λυκειάρχη κυρίου Θανάση Κούτσα και εκπροσώπων άλλων σχολών και τέλος του προέδρου του αδελφοποιημένου με τον δικό μας, συλλόγου ΣΔΥΠ και διακεκριμένου στον ναυτιλιακό χώρο, κυρίου Σωτήρη Κάκια

 

Χαιρετισμοί από τον γενικό διευθυντή της σχολής κύριο Αντώνη Ρηγούτσο, τον πρόεδρο του συλλόγου Ευάγγελο Κορκίδη, τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ κύριο Βασίλη Κορκίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κύριο Κυριαζόπουλο Ευάγγελο και την πρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης κυρία Ειρήνη Νταϊφά.

[gview file=”http://www.piraeus365.gr/wp-content/uploads/2019/11/2019-11-14-ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-SAINT-PAUL-ΓΙΑ-ΤΗ-ΝΑΥΤΙΛΙΑ-1.pdf”]

 

η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κ.Ειρήνη Νταϊφά

 

απο αρισ. Νικόλαος Μανωλάκος, Αντώνης Ρηγούτσος, capt Τσάκος, Άγγελος Παντουβάκης

 

ο Πρόεδρος ΕΒΕΠ κ.Βασίλης Κορκίδης στο βήμα

 

 

ο Διευθυντής ναυτιλιακού  τμήματος ΠΑΠΕΙ κ. Αγγελος Παντουβάκης

 

 

ο Γεν.Γραμ ΥΝΑΝΠ κ. Αγγελος Κυριαζόπουλος

 

 

 

 

 

 

απο αρισ. ο επιχειρηματίας Τάσος Χίλιος , κ.Ειρήνη Νταϊφά

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top