ΚΟΙΝΩΝΙΑ

43η Έκθεση Σπιτού Athens Home Expo

 

“Η απλότητα είναι η κεντρική ιδέα της αληθινής κομψότητας”
Επισκεφτείτε την 43η Έκθεση Σπιτού Athens Home Expo και ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στο χώρο της επίπλωσης και διακόσμησης.

Κατεβάστε δωρεάν πρόσκληση δύο ατόμων εδώ

bit.ly/2PSPrNK

 

Η Έκθεση Athens Home Expo, αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού γενικότερα, τόσο για τους επισκέπτες της όσο και για τους επαγγελματίες τους οποίους φιλοξενεί. Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού σπιτιού παρουσιάζουν τις πιο όμορφες δημιουργίες τους. Η υψηλή επισκεψιμότητα της έκθεσης σε συνδυασμό με την προνομιακή θέση του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο (έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας) με ευρύχωρο και δωρεάν parking, 2.500 θέσεων στο χώρο του εμπορικού κέντρου AVENUE, έχουν αναγάγει την Athens Home Expo στην δημοφιλέστερη και πιο επιτυχημένη έκθεση στο χώρο του σπιτιού.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

info@romvos.gr

 

http://www.athenshomeexpo.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες

Athens Home Expo – Έκθεση επίπλων, διακόσμησης και εξοπλισμού σπιτιού, η οποία αποτελεί θεσμό για επισκέπτες και επαγγελματίες.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top