ΝΑΥΤΙΛΙΑ

4th ShipIT Conference

Καλύτερη και ασφαλή ναυτιλία
Σε μια αγορά υπό διαταραχή

Boussias Συνέδρια: Συνέδρια Boussias |

Σε συνέχεια των τριών επιτυχημένων περιοδικών του περιοδικού ShipIT και του Συνδέσμου Ναυτιλιακών Διευθυντών Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών (AMMITEC), παρουσιάζονται για τέταρτη συνεχή χρονιά η 4η Συνδιάσκεψη ShipIT.

 

  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. – 5 μ
    Μουσείο Μπενακη , Κουμπάρη 1  Αθήνα

Εισητήρια θα βρείτε  εδώ:http://www.shipit.gr/default.asp?pid=26&la=2

 

το  συνέδριο ShipIT είναι ένα μονοήμερο στρατηγικό συμβάν που απευθύνεται στη ναυτιλιακή βιομηχανία, αναλύοντας τον αντίκτυπο των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις λειτουργίες και τις επιχειρηματικές επιδόσεις του κλάδου. Το συνέδριο δημιουργεί μια μοναδική πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και δικτύωσης για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, στην οποία συναντώνται ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και τεχνολογιών πληροφορικής, συζητούν και αξιολογούν πώς οι ψηφιακές τεχνολογίες βελτιώνουν τόσο επιχειρησιακούς όσο και επιχειρησιακούς στόχους. Το συνέδριο είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη ναυτιλιακή βιομηχανία καθώς συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα ηγετών ΤΠΕ / ΙΠ και περισσότερους από 280 επαγγελματίες παγκόσμιων ναυτιλιακών εταιρειών, ακαδημαϊκούς, εμπειρογνώμονες ψηφιακής μετασχηματισμού, επιχειρηματίες και άλλους βασικούς πληρεξούσιους.

 

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί

Διευθυντές Πληροφοριών (CIO)
Διευθυντές Τεχνολογίας (CTO)
Επικεφαλής Λειτουργών (COO)
Ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και τεχνικών
Ιδιοκτήτες και διευθύνοντες συμβούλους
♦ Οι προμηθευτές που παρέχουν:

  • Υπηρεσίες Λογισμικού / Δεδομένων Επικοινωνίες Σκάφους Πλοίων Ηλεκτρονικά / Ασφάλεια / Συστήματα Πλοήγησης Συστήματα Ελέγχου / Ισχύς Τεχνολογία Ασφαλείας

Τι θα μάθετε;

Κατά την 4η Διάσκεψη Ναυτιλίας, οι εκπρόσωποι:

Γνωρίστε , Οι διαταράκτες στη ναυτιλιακή βιομηχανία και οι οραματιστές που επιθυμούν να μεταμορφώσουν τη ναυτιλία
Μάθετε πώς οι ιδέες του ψηφιακού μετασχηματισμού λαμβάνονται από την κοινότητα του πλοίου
Εντοπισμός , όπου συνδέεται η τελευταία τεχνολογία των ΤΠΕ με το ψηφιακό μέλλον της ατζέντας

Ο διεθνής κύριος ομιλητής Prof Paul Dorey, καθηγητής Paul Dorey, είναι γνωστός για τη στρατηγική ηγεσία του στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Τώρα επισκέπτης καθηγητής στην Ασφάλεια Πληροφοριών στο Royal Holloway, η βραβευμένη σταδιοδρομία του στην Cybersecurity Risk Management περιλαμβάνει εκτελεστικούς ηγετικούς ρόλους στις Deutsche Bank / Morgan Grenfell, Barclays Bank και BP.

Ο διεθνής κεντρικός ομιλητής Καθηγητής Henning Vöpel Henning Vöpel είναι διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών του Αμβούργου (HWWI) από το 2014. Το 2010 διορίστηκε Καθηγητής Οικονομικών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων της HSBA στο Αμβούργο. Οι ερευνητικοί του τομείς περιλαμβάνουν ανάλυση επιχειρηματικού κύκλου, δημοσιονομική και νομισματική πολιτική καθώς και ψηφιακή οικονομία.

Ο κύριος ομιλητής της βιομηχανίας Αντώνης Βρονδύσης Αντώνιος Βρονδιστής είναι Αντιπρόεδρος της Navios Tankers Management Inc, QHSE & Vetting Manager / DPA από τον Αύγουστο του 2013. Από τον Ιανουάριο του 2008 έως τον Απρίλιο του 2013 ο κ. Βρονδύσης υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην Andriaki Shipping Co. Ltd. μέχρι τον Απρίλιο του 2013, ο κ. Βρονδίσσης έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης της Andriaki Shipping Co. Ltd

 

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Θεοδοσίου, ο Δημήτρης Θεοδοσίου, είναι συνιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Danaos Management Consultants SA από το 1986.

 

 

Κώστας Ρόκκος Ο Δρ. Ρόκκος έχει συμμετάσχει σε πολλά τεχνικά, οικονομικά και ναυτιλιακά τμήματα ως πάνελ και ομιλητής που διοργανώνονται από ιδρύματα και πανεπιστήμια, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τον κίνδυνο και την ασφάλεια καθώς και τις καινοτομίες και τη νέα τεχνολογία και έχει δημοσιεύσει σχετικές δημοσιεύσεις από ιδρύματα και εκδότες.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Ενσωμάτωσης Τεχνολογίας στην Empire Navigation Inc. & Empire Bulkers Ltd.

 

Κωνσταντίνος Μπονάτσος Στην δεκαετή καριέρα του εργάστηκε ως διαχειριστής πληροφορικής, μηχανικός συστημάτων και διαχειριστής συστημάτων, παρέχοντας υπηρεσίες πληροφορικής σε πολλές εταιρείες, μεταξύ των οποίων δύο εταιρείες στον τομέα της ναυτιλίας.

 

PhD Ιωάννης Φιλιππόπουλος Ένας «τεχνολογικός αρχιτέκτονας» και ένας «ηγέτης της ομάδας» με εξαιρετικό πάθος για την εργασία με τους υπολογιστές σε συνδυασμό με ένα εκπληκτικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στη μηχανική υπολογιστών και δικτύων (Διδακτορικό) και τη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). Ειδικευμένη στην υλοποίηση, συντήρηση, υποστήριξη, ανάπτυξη και σχεδιασμό τεχνολογικών συστημάτων που εξασφαλίζουν ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό δίκτυο για να διατηρείται η ομαλή και αποδοτική λειτουργία του οργανισμού.

 

Δρ. Αντώνης Φρίγγας Ο Δρ. Αντώνης Φρίγκας είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και Διπλώματος Πληροφορικής και έχει συνιδρυθεί με την SQLearn το 2006. Η Αντώνης έχει εμπειρία σε έργα σχετιζόμενα με την ηλεκτρονική μάθηση σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών μέσω διαδικτύου.

 

Ο Κώστας Γρίβας Ο Κώστας είναι ο υπεύθυνος ασφάλειας πληροφοριών του Ομίλου Αγγελικήσους. Είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική ασφάλειας των πληροφοριών και για τις εξελίξεις όλων των λειτουργιών του Ομίλου, τόσο της ακτής όσο και των πλοίων.

 

Χρόνης Καπαλίδης Χρόνης Καπαλίδης, MA, PgCDML είναι μέλος του Ιδρύματος Ακαδημίας Σταύρος Νιάρχος στο Τμήμα Διεθνούς Ασφαλείας, Chatham House. Πριν από την είσοδό του στο Chatham House ο Χρόνης ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Ο Κωνσταντίνος Κράνης Ο Κωνσταντίνος είναι επαγγελματίας πληροφορικής με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής στην Ελλάδα.

 

Zacharoula Lempesi Η κυρία Zacharoula Lempesi έχει μια εκτενή εργασιακή εμπειρία σε ρόλους διαχείρισης HSQE σε αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες για 23 συνεχή έτη και επί του παρόντος εργάζεται ως διαχειριστής της HSQE στην Empire Navigation Inc.

Dr. Matthew Maheras Ο Δρ Matthew Maheras είναι Διευθυντής Πληροφορικής της Metrostar Management Corp. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Επιχειρησιακής Έρευνας από το ΕΜΠ και MBA από το Imperial College του Λονδίνου.

Τάσος Μακρής Ο Τάσος Μακρής είναι ειδικός πληροφορικής και ευχρηστίας. Είναι κάτοχος πτυχίου φυσικής και μεταπτυχιακών φοιτητών. Έχει εργαστεί στον Τομέα Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον Τομέα Αυτοματισμού της Ελληνικής Βιομηχανίας (Hercules Cement Corp./Aber) πριν από την είσοδό του στον Ναυτιλιακό Τομέα το 1993 όπου εργάστηκε για την Gourdomichalis Maritime μέχρι το 2013 ως Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δρ. Νικήτας Νικητάκος Έχει 25ετή εμπειρία ως αξιωματικός του Ναυτικού όπου παραιτήθηκε μετά την εκλογή του ως καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έλαβε τιμή από διάφορους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς για τα αποτελέσματα της ερευνητικής ομάδας στην ανανεώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη και είναι επισκέπτης καθηγητής στο Shanghai Maritime University και Hangzhou Dianzi China.

Ο Λευτέρης Νταντούμης Λευτέρης είναι Ηλεκτρολόγος και Μηχανικός Υπολογιστών. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει πτυχίο MSc στη Μικροηλεκτρονική. Είναι Ολοκληρωμένος Ναυτιλιακός Ελεγκτής ISO 9001 / ISO 14001 / OHSAS 18001 / ISO 28007 με 10ετή εμπειρία ως Διαχειριστής Συστημάτων Πληροφορικής και Διαχειριστής Ποιότητας.

Θανάσης Παγώνης Ο κ. Θανάσης Παγώνης εργάζεται για την Almi Tankers ως ανώτερος υπάλληλος μονάδας παρακολούθησης επιχειρησιακών επιδόσεων τα τελευταία 7 χρόνια και ασχολείται με τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων για το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας του.

 

Νίκος Πατρώνας Έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα στην Carras (Hellas) SA ως Shore Messaging, Document Management & Workflow (IBM Domino), Ανάπτυξη μονάδων Shore ERP, Shore Clustering (Linux), Αποθήκευση / Backup / Δικτύωση πλεονασμού, ευημερία πληρώματος (Mikrotik)

 

Ο Χαρίλαος Πετράκασος ​​Ο Χαρίλαος Πετράκασος ​​είναι Σύμβουλος Θαλάσσιων Μεταφορών από το 1977. Έχει υποστηρίξει επιτυχώς τους ιδιοκτήτες, τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες με δύσκολες τεχνικές υποθέσεις στο Κτίριο Πλοίων, H & M Απαιτήσεις, Τεχνική Διαχείριση, Στρατηγικό Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Επιχειρήσεων.

 

Θεμιστοκλής Σαρδής Ο κ. Θεμιστοκλής Σαρδής είναι Διευθυντής Πληροφορικής της Costamare Ναυτιλιακή Εταιρεία Α.Ε. Εχει είκοσι χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλία και είναι ιδρυτικό μέλος της AMMITEC.

 

Ημερήσια διάταξη

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Προσωρινή ατζέντα

Διεθνής κεντρικός ομιλητής

“Cyber-safe ψηφιακά πλοία – εξισορρόπηση του κινδύνου και του κόστους;”

Καθηγητής Paul Dorey , PhD, CISM, F.Inst.ISP, Εμπειρογνώμονας Ασφάλειας Cyber

“Η πλατφόρμα Internet Thinks Cyber ​​Security &

Ph.D Ιωάννης Φιλιππόπουλος , Επικεφαλής του Τμήματος ΤΠΕ / Ε.Π. Αγγελική

“Σύστημα Dolphin: Η καινοτόμος λύση για ναυτική εκπαίδευση”

Δρ. Αντώνης Φρινάς , Διευθύνων Σύμβουλος, SQLearn

“Ασφάλεια Πληροφοριών στην Ναυτιλία και ISO 27001”

Κώστας Γρίβας , Υπεύθυνος Ασφάλειας Πληροφοριών, Ομάδα Αγγελικής

“Αξιολόγηση θαλάσσιου κυβερνητικού κινδύνου με χρήση του μοντέλου λήξης δυνατοτήτων Cybersecurity”

Χρόνης Καπαλίδης , MA, PgCDML Ακαδημία Σταύρος Νιάρχος Συνεργάτης, Τμήμα Διεθνούς Ασφαλείας, Chatham House

“Κλείσιμο του βρόχου στην ασφάλεια IT”

Κωνσταντίνος Κράνης , Διευθυντής Υποκαταστημάτων, ESET Hellas

“Συστήματα Ολοκλήρωσης: Μια αναγκαιότητα και οι προκλήσεις της”

  • Η κ . Zacharoula Lempesi, διευθυντής HSQE, Empire Navigation Inc. / Empire Bulkers Limited
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος , Υπεύθυνος Ενσωμάτωσης Τεχνολογίας, Empire Navigation Inc. / Empire Bulkers Limited

“Εξασφάλιση της Διασκέδασης IoT και της Επιχειρησιακής Τεχνολογίας επί των πλοίων”

Δρ. Ματθαίος Μαχαιράς , Διευθυντής Πληροφορικής, Metrostar Management Corp.

“Αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με την ποιότητα του λογισμικού της ναυτιλίας”

Τάσος Μακρής , Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων, Gourdomichalis Maritime

“Τρισδιάστατη εκτύπωση στον τομέα της ναυτιλίας”

Δρ. Νικήτας Νικητάκος , Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τμήμα Ναυτιλίας Εμπορίου και Μεταφορών

Λευτέρης Νταντούμης , Σύμβουλος, Διεύθυνση Διακυβέρνησης Πληροφορικής, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

“Χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα στη ναυτιλία: μια μελέτη περίπτωσης υλοποίησης”

  • Θανάσης Παγώνης , Λειτουργός Επιχειρηματικής Απόδοσης στην Almi Tankers
  • Κώστας Μπονάτσος , Μηχανικός συστημάτων πληροφορικής στην Almi Tankers

“ZFS: Το Ελβετικό Μαχαίρι Στρατού για Αποθήκευση”

Νίκος Πατρώνας , Διευθυντής ΤΠΕ, Carras (Hellas) Α.Ε.

“Αυτόνομα πλοία – πόσο καιρό”

Χαράλαος Πετρακάκος , Ανώτερος Σύμβουλος σε Ναυπηγικά Έργα, P & P Marine Consultants Inc.

Διεθνής κεντρικός ομιλητής

“Ναυτιλία σε μια εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού”

Ο καθηγητής Henning Vopel , Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών του Αμβούργου

Ολοκλήρωση κεντρικού ομιλητή

Δρ. Κωνσταντίνος Ρόκκος , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος / Νομικός Εκπρόσωπος της TST International SA

“Αυξημένη πραγματικότητα στην ναυτιλία”

Θεμιστοκλής Σαρδής , Αντιπρόεδρος ΑΜΜΙΤΕΚ, IT Μanager Costamare Ναυτιλία

Εμπειρογνώμονας

“Καινοτομίες του Danaos για Διαχείριση Απόδοσης, AI και Συνεργασία”

Δημήτρης  Θεοδοσίου, Συνιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος της Danaos Management Consultants SA

Βασικός ομιλητής της βιομηχανίας

“TMSA3: Αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του ταξιδιού ψηφιακού μετασχηματισμού”

Αντώνης Βρονδίσσης , Αντιπρόεδρος Διοίκησης, Navios Tankers Inc

Η ατζέντα βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Boussias Συνέδρια: Συνέδρια Boussias

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top