Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ ATTICA GROUP: Νέες εκπτώσεις και προσφορές για τα Ελληνικά νησιά
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

ATTICA GROUP: Νέες εκπτώσεις και προσφορές για τα Ελληνικά νησιά

Attica Group

 

Η Attica Group, ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος επιβατηγού ναυτιλίας και μητρική εταιρεία των κορυφαίων ακτοπλοϊκών εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και επωμιζόμενη τα σχετικά βάρη παρά τη μεγάλη αύξηση του λειτουργικού κόστους εξαιτίας του πληθωρισμού και των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των θαλάσσιων μεταφορών, ανακοινώνει τις παρακάτω προσφορές και εκπτώσεις για τα δρομολόγια των πλοίων της στις γραμμές της ελληνικής ακτοπλοΐας:

  • Έκπτωση 20% σε οικογένειες και παρέες 3 έως 5 ατόμων σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα με ένα Ι.Χ. για ταξίδια από τη Δευτέρα 17/7/23 έως την Κυριακή 10/9/23 σε όλα τα δρομολόγια από Πειραιά για τα Ελληνικά νησιά τόσο στο δρομολόγια μετάβασης όσο και στα δρομολόγια επιστροφής.
  • Έκπτωση 50% στα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού για όλους τους προορισμούς του Ομίλου σε Κυκλάδες, Σαρωνικό, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, Σποράδες και Κρήτη, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να πληρώνουν μόνο το 5% του συνολικού ναύλου.
  • Έκπτωση 40% έως 30/9/23 στα εισιτήρια επιβατών και Ι.Χ. σε όσους επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέρο, Κω, Χίο, Λέσβο και Σάμο σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος HOTEL & FERRY το οποίο στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης των προηγούμενων ετών.
  • Αύξηση από 40.000 σε 100.000 των εκπτωτικών εισιτήριων αξίας 20€.
  • Αύξηση της παροχή έκπτωσης 20% σε 125.000 από 80.000 εισιτήρια οικονομικής θέσης σε πάνω από 5.000 δρομολόγια στους νησιωτικούς προορισμούς του Ομίλου.

Οι ανωτέρω εκπτώσεις έρχονται να προστεθούν στις εκπτώσεις και προσφορές που παρέχουν οι εταιρείες του Ομίλου Attica εδώ και αρκετό καιρό και αφορούν:

  • Εκπτώσεις σε εισιτήρια έως 40% για τα 596.000 μέλη του προγράμματος SeaSmiles σε όλους τους προορισμούς του Ομίλου στις Κυκλάδες, Σαρωνικό, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, Σποράδες και Κρήτη.
  • Εκπτώσεις έως 50% σε 100.000 εισιτήρια για τους συνδρομητές Cosmote και Vodafone.
  • Δωρεάν το 1 άτομο στις 4 κλίνες καμπίνες για όλους τους προορισμούς.
  • Εκπτώσεις έως 50% σε φοιτητές, πολύτεκνους, συνταξιούχους ΝΑΤ, παιδιά, για όλους τους προορισμούς.
  • Εκπτώσεις έως 50% σε ομαδικές μετακινήσεις (groups) για όλους τους προορισμούς.
  • Παροχή προσφορών και εκπτώσεων έως 20% σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης, τεχνολογίας, υγείας και ομορφιάς, πολιτισμού και διασκέδασης στα νησιά που προσεγγίζουν τα πλοία του Ομίλου Attica για τα 596.000 μέλη του προγράμματος SeaSmiles.

Related Articles

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL 1

 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Μεγάλη Τρίτη 30.03.2024  και ώρες 18:00 με 21:00, WEBINAR...

VANOS SA: Be visible,Be safe!!

Ensuring safety in low-light or high-risk work settings is crucial. VANOS S.A....

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v DSI Phoenix with Bulk Trading SA 

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...