Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φ.Πατσιλινάκος-Υποψήφιος Γ΄ Κοινότητας Πειραιά: Τι είναι αυτό που κάνει μια κοινότητα να ξεχωρίζει;
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Φ.Πατσιλινάκος-Υποψήφιος Γ΄ Κοινότητας Πειραιά: Τι είναι αυτό που κάνει μια κοινότητα να ξεχωρίζει;

Άρθρο του Φωτεινού Πατσιλινάκου

 

Πείτε μου, τι είναι αυτό που κάνει μια κοινότητα να ξεχωρίζει; Είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, οι φωνές που ακούγονται και οι δράσεις που πραγματοποιούνται. Και ακριβώς αυτό είναι αυτό που με οδήγησε να σας απευθύνω σήμερα.

 

Είμαι ο Φωτεινός Πατσιλινάκος, υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Γ’ δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ‘Πειραιάς Νικητής’.

Γεννήθηκα το 1990 έχω καταγωγή από τη Μέσα Μάνη και μεγάλωσα στο Νέο Φάληρο, μια περιοχή που λατρεύω και με την οποία έχω έναν ιδιαίτερο δεσμο.

Το Νέο Φάληρο δεν είναι για μένα απλά το μέρος που κατοικώ αλλά είναι το μέρος που βγήκα την πρώτη μου βόλτα με φίλους, που έπαιξα, χτύπησα και σε κάθε γωνιά του έχω και μια ανάμνηση.

Δε θα το άλλαζα ποτέ,ακόμα και όταν παντρεύτηκα έψαξα να βρω κατοικία για να παραμείνω εδώ έτσι ώστε και ο γιος μου στο μέλλον να μπορέσει να δημιουργήσει και εκείνος αναμνήσεις ανάλογες των δικών μου.

Με την υποψηφιότητα και τη δραστηριοποίηση μου στα κοινά επιθυμώ να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα είναι προορισμός για όλους, με ασφαλείς γειτονιές, ποιοτικές υποδομές, πράσινους χώρους και ευκαιρίες για όλους τους κατοίκους μας. Με την πείρα μου και την αφοσίωσή μου, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε το Νέο Φάληρο ακόμα καλύτερο μέρος για όλους μας.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα αντανακλά τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας. Ας επιδιώξουμε την πρόοδο, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή όλων των πολιτών. Όλοι εμείς μαζί, με τον Γιάννη Μώραλη και τον “Πειραιά Νικητή”μπορούμε να κάνουμε τη Γ’ Δημοτική Κοινότητα έναν πόλο έλξης του Πειραιά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να μοιραστώ μαζί σας την υποψηφιότητά μου και την προσωπική μου ιστορία.

Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας να ακούσω τις απόψεις και τις ανησυχίες σας. Ας συνεργαστούμε για ένα λαμπρό μέλλον!

 

Με εκτίμηση,

Πατσιλινάκος Φωτεινός

Related Articles

VANOS SA: Be visible,Be safe!!

Ensuring safety in low-light or high-risk work settings is crucial. VANOS S.A....

Α. Μπουλντούμης: “Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή πράξη”

­”Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ανακοίνωση

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ANNOUNCEMENT Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως την Τετάρτη 24/4...

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: “Τα Πάθη τα Σεπτά”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας καλεί την Παρασκευή 26 Απριλίου σε...