ΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-CMR: ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ, ROYAL OLYMPIC HOTEL (17/7/2019)

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ελληνικού πιλοτικού προγράμματος για την ψηφιοποίηση των εγγράφων μεταφοράς στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Ανταλλαγής Δεδομένων για τα Logistics AEOLIX (LivingLab 12).

17/7/2019  |  ROYAL OLYMPIC HOTEL │ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ – Απαραίτητη η εγγραφή

Πληροφορίες & Εγγραφές: www.operationscenter.eu, T: 210 9610093, info@operationscenter.eu

 

OFAE – Hellenic Federation of Road Transport – ΟΦΑΕ

Οι οδικές μεταφορές στην ψηφιακή εποχή!

H εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της ΟΦΑΕ, με την υποστήριξη του Operations Center, φέρνει το μέλλον των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών, στην πόρτα μας. Η διεθνής ψηφιοποιημένη φορτωτική (e-CMR) αποτελεί πλέον γεγονός για την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε ισχύ η πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων για τα Logistics AEOLIX στο πλαίσιο της οποίας το Living Lab 12 προέβλεπε 400 πιλοτικά δρομολόγια με τη χρήση του e-CMR στη Γερμανία, την Ελλάδα, την Τσεχία, τη Ρουμανία και τη Σερβία υπό τον συντονισμό της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Μεταφορών (IRU). Στο event της 17ης Ιουλίου στο Royal Olympic (είσοδος ελεύθερη), θα ακούσουμε από τις εταιρείες που προχώρησαν σε αυτό το ψηφιακό άλμα στη χώρα μας και ολοκλήρωσαν με επιτυχία 135 πιλοτικά δρομολόγια – Nestle Hellas, Sarmed, Diakinisis, Med Frigo, PTL και Skliros Trans – τα οφέλη που αποκόμισαν και ευρύτερα την εμπειρία τους.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στο Athens Royal Olympic Hotel, θα φιλοξενήσει και παρουσιάσεις των εκπροσώπων θεσμών και επιχειρήσεων από τη Γερμανία που επίσης μετείχαν στο πρόγραμμα, της Διεθνούς Ένωσης Οδικών Μεταφορών – IRU, του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, της ΟΦΑΕ, του Ινστιτούτου Μεταφορών (ΙΜΕΤ / ΕΚΕΤΑ) και του Operations Center.

Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και η φόρμα συμμετοχής στο www.operationscenter.eu

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top