ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Greek Hospitality Awards 2021-Ψηφίστε και αναδείξτε τους κορυφαίους του ελληνικού τουρισμού!

Greek Hospitality Awards 2021_Ψηφίστε και αναδείξτε τους κορυφαίους του ελληνικού τουρισμού!

Σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου,ξεκίνησε η ψηφοφορία κοινού και Κριτικής Επιτροπής για τα Greek HospitalityAwards 2021 (#grha21). Επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και ο καθένας από εμάς, ως λήπτης τουριστικών υπηρεσιών,σε παράλληλη ψηφοφορίαμε τηνΚριτική Επιτροπήτου θεσμού, η οποία αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα,θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές»της τουριστικής αγοράς για το 2021.

Η ψηφοφορία διεξάγεται στο ethosevents.eu και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, τα μεσάνυχτα.  

 

Ψηφίστε εδώ και αναδείξτε τους νικητές των GreekHospitalityAwards 2021!

Τα GreekHospitalityAwards 2021 (#grha21) διοργανώνονται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Ειδικός Σύμβουλος των GreekHospitalityAwards 2021 είναι δημοσιογράφος, κ. Χάρης Ντιγριντάκης.

 COVIDFree Τελετή Απονομής

Η Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε ξενοδοχείο.

Παράλληλα, τα GreekHospitalityAwards 2021θα μεταδοθούν και ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOnExpoComplex, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν από την άνεση του σπιτιού τους τη λαμπερή αυτή εκδήλωση

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο https://ethosevents.eu/event/greek-hospitality-awards-2021/καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

Greek Hospitality Awards 2021, 15 Oκτωβρίου 2021, LiveOn Hybrid Event 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κ. ΑλεξάνδραΠαπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager,  ethosGROUP, τηλ. 210 9984 917,e-mail:papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top