ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Inventing Tomorrow” Προβολή ντοκιμαντέρ στο UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου

 

Με την πεποίθηση ότι οι σημερινοί μαθητές είναι οι εφευρέτες του αύριο, το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου προσκαλεί μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην προβολή του ντοκιμαντέρ “Inventing Tomorrow”, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται με αφορμή την Διεθνή Εβδομάδα Εκπαίδευσης (International Education Week) και αφηγείται την ιστορία έξι ταλαντούχων μαθητών από την Ινδονησία, την Χαβάη, την Ινδία και το Μεξικό, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε καυτά περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου τους μέσα από πρωτότυπες εφευρέσεις και πειράματα εμπνευσμένα από την καθημερινή τους ζωή. Αποφασισμένοι να φέρουν την αλλαγή, οι έξι μαθητές ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για την επιστημονική έκθεση ISEF (International Science and Engineering Fair), ελπίζοντας σε ένα βραβείο αλλά και σε μια λύση για τη γενιά που θα κληρονομήσει τον πλανήτη.

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους. Παραγωγοί του ντοκιμαντέρ είναι οι Diane Becker, Melanie Miller και Laura Nix.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 210 9469641.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top