ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA BROKERS:Ηγέτιδα σε πωλήσεις και το 2019 σε Groupama Ασφαλιστική

Η MEGA BROKERS διακρίθηκε ως ο μεγαλύτερος σε παραγωγή συνεργάτης της Groupama Ασφαλιστικής για το έτος 2019.

Η διατήρηση της 1ης θέσης  για μια ακόμα χρονιά εν μέσω ενός γενικότερα δυσχερούς επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος, αποτελεί την επισφράγιση του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας και την επιλογή της Mega Brokers από πελάτες και συνεργάτες ως τον καλύτερο σύμμαχό τους στις ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Η ισχυρή θέση της Mega Brokers σήμερα εξασφαλίζει την πρωτοπορία στις εξελίξεις του μέλλοντος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MEGA BROKERS_07012021

 

Σύνοψη εταιρείας

Η Mega Brokers είναι το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο ασφαλειών της χώρας και δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς του ασφαλιστικού κλάδου για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η αφοσίωση της εταιρείας στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της, την έχουν αναδείξει ως την πλέον ισχυρή ασφαλιστική δύναμη, κατέχοντας επί σειρά ετών μια από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.

Η φιλοσοφία που ακολουθεί η εταιρεία, στηρίζεται στην απαλλαγή των συνεργατών της από διαχειριστικά κόστη χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές μεθόδους.

Ημερομηνία ίδρυσης  1989

Βραβεία

Η Mega Broker επιβραβεύει διαρκώς τους συνεργάτες της με ταξίδια, συνέδρια,bonus και άλλες παροχές δημιουργώντας περιβάλλον επαγγελματικής ικανοποίησης, ασφάλειας και αισιοδοξίας.

Στην Mega Brokers, είμαστε ΕΝΑ με τους συνεργάτες μας και megaλώνουμε μαζί τους!

Προϊόντα

H Mega brokers προσφέρουν κάθε είδος ασφαλιστικής κάλυψης και σε κάθε κλάδο. Στην εταιρεία η εξυπηρέτηση είναι άμεση και λειτουργεί τμήμα αποζημιώσεων για να διεκδικείται άμεσα η αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος.

Αποστολή

Όραμά μας, είναι να προσφέρουμε σιγουριά, δύναμη και αξιοπιστία σε κάθε Πελάτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  Κλήση 21 0922 5825

m.me/megaasfaleies

info@megabroker.gr

http://www.megabroker.gr

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top