ΝΑΥΤΙΛΙΑ

MOORE Maritime Index is here!

 

Η Moore δημοσίευσε το Moore Maritime Index, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε πλοιοκτήτες και συμβούλους να αναλύσουν τα λειτουργικά έξοδα και έσοδα των πλοίων με βάση ένα μεγάλο δείγμα πλοίων από τον παγκόσμιο στόλο.

Η Moore, πρώην Moore Stephens, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της Ναυτιλίας για περισσότερες από επτά δεκαετίες. Η Moore θεωρείται ως ένας κορυφαίος πάροχος συμβουλών και λοιπών υπηρεσιών στον ναυτιλιακό κλάδο. Το Moore Maritime Index παρέχει πληροφορίες για περισσότερα από 1.500 πλοία σε περισσότερες από 20 κατηγορίες πλοίων, που καλύπτουν τις παρακάτω κατηγορίες κόστους:
– Κόστος πληρωμάτων: μισθοί, προμήθειες και άλλα έξοδα πληρωμάτων
– – Εφόδια: Λιπαντικά και άλλα εφόδια
– – Έξοδα επισκευών και συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτικών-
– Έξοδα ασφάλισης
– – Έξοδα διαχείρισης και διοίκησης
Επιπλέον, το Moore Maritime Index παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τα έσοδα των πλοίων και τα έξοδα δεξαμενισμού. “Το Moore Maritime Index δημοσιεύεται σε μια εποχή που ο τομέας κάνει καλή δουλειά στον έλεγχο του κόστους. Τα δεδομένα μας λένε ότι υπάρχουν ορισμένες σχέσεις και συσχετίσεις που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι λειτουργίες των πλοίων”, λέει ο Κώστας Κωνσταντίνου, Global Maritime Leader της Moore. “Μέσα από αυτό το νέο εργαλείο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παράσχουμε δωρεάν ανάλυση βασικών λειτουργικών δαπανών για όλους τους χρήστες, με επιπλέον πλεονεκτήματα για τους συνδρομητές. Παράλληλα με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της Moore στον τομέα της ναυτιλίας, πιστεύουμε ότι το Moore Maritime Index θα γίνει σύντομα η αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τα έξοδα λειτουργίας πλοίων σε όλο τον κόσμο”.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Moore Maritime Index, μεταβείτε στη διεύθυνση www.mooreindex.com.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top