ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Nafslive- Συνέντευξη με την Δανάη Μπεζαντάκου

 

Δημόσια · Διοργανωτές: ΝΑΥΣ

Παρασκευή στις 2 μ.μ. – 3:30 μ.μ.

Online εκδήλωση

Λεπτομέρειες

Το ΝΑΥΣ συνεχίζει τον κύκλο ζωντανών μεταδόσεων μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το YES Forum, το Navigator, ο θαλάσσιος τουρισμός, οι νέοι που θέλουν να ακολουθήσουν τη ναυτιλία, η πανδημία, τα συνέδρια, η τεχνολογία, η εκπαίδευση είναι κάποια από τα θέματα τα οποία θα αναπτύξουμε στην συνέντευξή μας με την κα. Δανάη Μπεζαντάκου, CEO, NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS &  Γενική Γραμματέας – International Propeller Club (Port of Piraeus), Concept Founder – YES FORUM.

Συντονιστείτε, προσκαλέστε και τους φίλους σας σε αυτή την ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη για πολύ σοβαρά ζητήματα της Ναυτιλίας. (Είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να παρακολουθήσει κανείς, είναι να κάνει like στην σελίδα του ΝΑΥΣ https://www.facebook.com/nafs.gr/ στο Facebook αν δεν το έχει κάνει ήδη.)

 

Λίγα λόγια για τη Δανάη

“Η Δανάη Μπεζαντακου ηγείται της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS www.navigatorltd.gr  στον χώρο της ναυτιλίας και ασχολείται παράλληλα και με τις οικογενειακές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού (KEFI S.A www.kefitours.gr – Τουριστική Εταιρεία στο κέντρο της Κηφισιάς & Ξενοδοχείο MATILDA www.matildahotel.gr  στην Ζάκυνθο). Μία από τις επαγγελματικές της επιτυχίες είναι η διοργάνωση του ετήσιου ναυτιλιακού συνεδρίου της Navigator https://navigatorltd.gr/forums/ από το 2001, όπου συγκεντρώνει τους Decision Makers  της Ναυτιλίας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια  στην Ελλάδα.

Είναι Γενική Γραμματέας του  International Propeller Club Port of Piraeus και Ιδρυτικό μέλος σε πληθώρα οργανισμών όπως  της Ένωσης Συμμετεχόντων Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών της Αμερικής, Hellenic U.S. Alumni όπου ήταν και η πρώτη Πρόεδρος, του YES Forum www.yes-forum.com – της πλατφόρμας ανοιχτού διαλόγου μεταξύ στελεχών, φοιτητών και νέων και του iforU – Greek Mentoring Network www.iforu.gr που στοχεύει στην δικτύωση και καθοδήγηση γυναικών επιχειρηματιών μέσω του Mentoring και του networking.

Επιλέχτηκε ως  Ευρωπαία Νέα Ηγέτης και Παγκόσμια Νέα Ηγέτης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum. Είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον οργανισμό Global Dignity www.globaldignity.org και έχει ενταχθεί στο experts network του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Eκπροσώπησε την Ελλάδα, δύο φορές στο International Visitor Leadership Program (IVLP) “Women In Leadership” & στο «Ανάπτυξη Συλλόγων Αποφοίτων Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.».  Ορόσημο στην επαγγελματική της πορεία είναι η επιλογή της από την Πρεσβεία των Η.Π.Α. να συμμετέχει στην καμπάνια #Makingithappen https://mosaiko.gr/makingithappen/epicheirimatikotita/ ως Role Model στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Ενεργή είναι η συμμετοχή της ως ομιλήτρια, κριτής ή μέντορας σε διαγωνισμούς, σχολεία, πανεπιστήμια και εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα. Σπούδασε International Hospitality and Tourism Management στο Πανεπιστήμιο του Surrey και έχει μία κόρη 11 ετών.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top