ΚΟΙΝΩΝΙΑ

OnLineData 30 Χρόνια Ιστορίας στο χώρο της πληροφορικής

 

 

Καλλιθέα, 12 Ιουνίου 2019– Μια από τις ιστορικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της πληροφορικής στη χώρα μας, η OnLineData, γιόρτασε τα 30 της χρόνια σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, παρουσία εκπροσώπων φορέων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Επιχειρηματικότητας, συνεργατών, πελατών, εργαζομένων, δημοσιογράφων και φίλων.

 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης οι επίσημοι που παραβρέθηκαν χαιρέτισαν την 30ετή πορεία της OnLineData και αναφέρθηκαν στο ρόλο που παίζουν οι ελληνικές εταιρείες, αλλά κυρίως οι έλληνες επιχειρηματίες που παρά τις αντιξοότητες της εθνικής οικονομικής κρίσης συνεχίζουν με όραμα να εργάζονται και να επιχειρούν στη χώρα μας.

 

Οι επίσημοι που χαιρέτησαν την εκδήλωση των 30 ετών της OnLineData ήταν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αχλαδίτης, Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ που εκπροσώπησε τον κ. Β. Κορκίδη,

 

 

Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών του ΣΕΒ,

 

 

 

ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι στρατηγικοί συνεργάτες της OnLineData, κκ. Βασίλειος Σωτηρίου, Redirect Sales Manager της Nova-Forthnet, Ανδρέας Ζερβός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mobile Technology,

Μανώλης Μπαλτάς, Chief Executive Manager της Redeplan Consultants και

 

 

 

Μάριος Μπουγιούκας, Business Development Shipping, Transport & Logistics Department του Κολλεγίου BCA.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLineData, Νικόλαος Ροδόπουλος, αναφέρθηκε στην ιστορική εξέλιξη της OnLineData αναφέροντας:«Από το 1989  μέχρι σήμερα, η καινοτομία, η σύνθεση και η δημιουργία μοναδικών λύσεων πληροφορικής έχουν κάνει την OnLine Data 1η επιλογή για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Τομέα των Logistics. «Απόλλων», «Παρμενίων», «Στόλος» και πολλά άλλα, είναι μόνο μερικά από τα πιο ιστορικά προγράμματα πληροφορικής της OnLine Data. Από το 1989 η εταιρεία μεγαλώνει, επενδύει και αναπτύσσεται πάντα προσανατολισμένη σε τεχνολογίες αιχμής. Σήμερα, παρά την κρίση της τελευταίας δεκαετίας η OnLine Data  συνεχίζει να ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της. Προχωράμε στηριζόμενοι στην καινοτομία, έχοντας δημιουργήσει πλέον, ένα καινούργιο δρόμο τεχνολογίας, ισότιμο και ομότιμο με την παγκόσμια εξέλιξη, ένα δρόμο που αλλάζει τις παραδοσιακές δομές των εφαρμογών πληροφορικής και σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση στο ψηφιακό επιχειρείν. Για αυτό άλλωστε και το 95% των επιχειρήσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας της χώρας μας συνεργάζονται με την OnLine Data».

 

Το βίντεο της ιστορικής αναδρομής της OnLineDataπου επιμελήθηκε ο Σπύρος Ροδόπουλος, επισφράγισε την εκδήλωση η οποία ολοκληρώθηκε με την παράθεση δείπνου για τους προσκεκλημένους.

ακολουθεί το βίντεο :

 

www.youtube.com/watch?v=qqKzCUOXPEA&feature=share

https://lnkd.in/e_MiBba

 

Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΑΡΙΣ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΒΕΠ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΒΑΠ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΠ

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάθετε περισσότερα για την OnLine Data στο www.onlinedata.gr

F: https://www.facebook.com/OnLineDataGreece/

L: https://www.linkedin.com/company/on-line-data/

 

ON LINE DATA

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top