ΝΑΥΤΙΛΙΑ

«POSIDONIA WEB FORUMS WEEK Διαδικτυακά συνέδρια από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά media 26 – 30 Οκτωβρίου 2020».

Posidonia WebForums Week

Διαδικτυακά συνέδρια από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά media

26-30 Οκτωβρίου 2020

Τα Ποσειδώνια φέρνουν τη διεθνή ναυτιλία ξανά στο προσκήνιο, δημιουργώντας μία πλατφόρμα που θα δώσει τη δυνατότητα να συζητηθούν οι τρέχουσες προκλήσεις για τον κλάδο.

Υπό τον τίτλο Itstimetotalk”,τα Ποσειδώνια συγκεντρώνουντα μεγαλύτερα ναυτιλιακά media και ναυτιλιακούς οργανισμούς για μία σειρά από webconferences και forums,από26 έως30 Οκτωβρίου,την εβδομάδα που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τα Ποσειδώνια.

Η διεθνής κρίση που προκάλεσε η νόσοςCOVID-19 δεν άφησε ανεπηρέαστη τηβιομηχανία της ναυτιλίας,η οποία βιώνει τις συνέπειες της πανδημίας, καιεπέφερε την ακύρωση συνεδρίων και συναντήσεων που σε κανονικές συνθήκες θα αποτελούσαν χρήσιμη πλατφόρμα για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο για τη ναυτιλιακή κοινότητα να ξεκινήσει ξανά τον διάλογο και να ενεργοποιήσειτα κανάλια ανταλλαγής ιδεών και αναζήτησης λύσεων στις προκλήσεις της εποχής.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το PosidoniaWebForumsWeek θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα διαδικτυακώνεκδηλώσεων, που υλοποιούνται από τους συνεργαζόμενους οργανισμούςTradeWinds, Lloyd’sList, Seatrade, YESForum και MariMatch», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ. «Για άλλη μια φορά τα Ποσειδώνια γίνονται σημείο αναφοράς και δικτύωσης για τη ναυτιλιακή κοινότητα. Αυτός είναι και ο βασικός ρόλος των Ποσειδωνίων ”.

Περισσότερες διαδικτυακές εκδηλώσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία νεπαρακολουθήσουν τους μεγαλύτερους πλοιοκτήτες και διαχειριστές να ανταλλάσσουν απόψεις για τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο και να αναλύουν το επιχειρηματικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία. Η λίστα με τις διαδικτυακές εκδηλώσεις είναι διαθέσιμη στο www.posidonia-events.com

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top