ΝΑΥΤΙΛΙΑ

PROPELLER CLUB :«Εκδήλωση για τη σημασία της Ηγεσίας στην Ελληνική κοινωνία. Τιμή σε 3 Ναυάρχους του Πολεμικού Ναυτικού»

ΗΜΕΡΑ ΜΕΛΩΝ 2019

«Εκδήλωση για τη σημασία της Ηγεσίας στην Ελληνική κοινωνία.

Τιμή σε3 Ναυάρχους του Πολεμικού Ναυτικού»

 

Πώς η επιτυχημένη ηγεσία βοηθάει τον Έλληνα να επιτύχει στο έργο του;

Πώς μπορούν οι αρετές και οι αξίες του να διασφαλιστούν από άξιους και απόλυτα καταρτισμένους επικεφαλής της κοινωνίας;

 

Το PropellerClub  τιμά τους τρεις λίαν προσφάτως   αποστρατευθέντες  Αντιναυάρχους του Πολεμικού Ναυτικού κ.κ. Ιωάννη Παυλόπουλο-Επίτιμο Αρχηγό Στόλου,  Αλέξανδρο Διακόπουλο, Νικόλαο Καφέτση   σε μια εκδήλωση που μοιράζει τις αξίες στα μέλη και στους φίλους του.

 

Ο Πρόεδρος του Club, Γιώργος Ξηραδάκης τονίζει: “Το φετινό μήνυμα   είναι  «Το έχουμε στο DNAμας (it’sinourDNA)»και που για εμάς συνδέεται με τρεις λέξεις: Dedication, Navigation, Acceleration, Αφοσίωση- Καθοδήγηση- Επιτάχυνση. Η κοινωνία μας είναι έτοιμη να μοιραστεί τις αξίες του αρχαιότερου κοινωνικού σωματείου της ελληνικής ναυτιλίας και κατά τη γνώμη μου, τις αναζητά.  Αναμφισβήτητα έχουμε ανάγκη απόλυτης Αφοσίωσης στο στόχο μας, την ασφαλή Πλεύση και Καθοδήγηση προς αυτόν και την επιτάχυνση των ιδανικών μας.  Γι αυτό είναι πολύ σημαντική η πρώτη μας εκδήλωση για το 2019, η Ημέρα των Μελών (Members’ Day) όπου θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι τρεις Ναύαρχοι που θα λάβουν τα  Βραβεία Αριστείας (AwardsofExcellence)του PropellerClub.

 

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους Γιώργο Ξηραδάκη, Πρόεδρο,    Δημήτρη Πατρίκιο, Αντιπρόεδρο Α’, Κώστα Κόντε, Αντιπρόεδρο Β’, Κώστα Κωνσταντίνου Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Βασιλάκο, Ταμία και τα μέλη, Δημήτρη Δημητριάδη, Μιχάλη Δαλακούρα, Νίκο Μαρματσούρη, Δημήτρη Ματθαίου, Γιάννη Μπελούση, Κατερίνα Ποταμιάνου,Κώστα Ρόκκο,  Χρήστο Τιμαγένη, Κωστή Φραγκούλη, Λάμπρο Χαχάλη, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 .

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top