ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Webinar EEA: Εργαλεία χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μετά την πανδημία – 24/6 στις 17:00, μετάδοση μέσω live streaming

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει Webinar με τίτλο «ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ». Το Webinar θα διοργανωθεί στις 24 Ιουνίου 2020 στις 17:00.

Η εκδήλωση αποτελεί μια παρέμβαση του Ε.Ε.Α. στο «καυτό» ζήτημα των χρηματοδοτήσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η συζήτηση με τους άκρως αρμόδιους παράγοντες, στα πλαίσια του «στρογγυλού τραπεζιού», έχει σκοπό να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα όλων των επιχειρήσεων:

  1. Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία είναι διαθέσιμα σήμερα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ποια εργαλεία αναμένονται σύντομα.
  2. Ποια είναι τα κριτήρια και ο τρόπος ένταξης στα εργαλεία αυτά.
  3. Πώς θα στηριχθούν με χρηματοδοτικά εργαλεία στο μέλλον οι επιχειρήσεις που δεν εντάσσονται σήμερα στα υφιστάμενα κριτήρια παροχής χρηματοδοτήσεων.

Στο πάνελ των ομιλητών στο Webinar θα συμμετάσχουν οι:

  1. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
  2. κ. Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
  3. κ. Γιώργος Κύρτσος Ευρωβουλευτής
  4. κ. Αθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  5. κ. Φώτης Κουρμούσης ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Μέλος ΔΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  6. Εκπρόσωπος Τράπεζας
  7. κ. Θάνος Μονδάνος Action Finance Initiative (Μικροπιστώσεις, Μικροδάνεια)

Η εκδήλωση ακολουθεί την σειρά από τις επιτυχημένες παρεμβάσεις του ΕΕΑ, μέσω των webinars, στα οποία εκπρόσωποι της Κυβέρνησης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και σύντομα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης) και Πολιτικοί Αρχηγοί (Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας, Πρόεδρος ΚΙΝ.ΑΛ κ. Γεννηματά) άκουσαν τα ζητήματα που έθεσε η επιχειρηματική κοινότητα και έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη της Διοίκησης του ΕΕΑ, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων της Ελλάδας και εκπρόσωποι Σωματείων θα καταθέσουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του επιχειρηματικού χώρου στους καλεσμένους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου και θα προσκληθούν να την παρακολουθήσουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα πατώντας στον player παρακάτω

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top