ΝΑΥΤΙΛΙΑ

WIMA:Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020

 

WIMA – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Διεθνής Ναυτικής και Βιομηχανικής Ένωσης (WIMA) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στον βιομηχανικό πολυχώρο «Σημείον Pirée», στον Πειραιά.

O Πρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της.  Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό ο κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης, Τομεάρχης  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  ο οποίος εξέφρασε τις προσδοκίες αλλά και τις ανησυχίες  του για την πορεία της ναυτιλίας στην Ελλάδα.

Τα τρία φλουριά χάρισαν σε τρεις τυχερούς, ένα voucher για ταξιδιωτικά εισιτήρια προσφορά της εταιρείας  «KEFI TOURS S.A», ένα δείπνο για δυο άτομα ευγενική προσφορά του εστιατορίου «APERITIVO»  στη Γλυφάδα, καθώς κι ένα κομψό smartwatch.

 

Οι επίσημοι καλεσμένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους  ήταν: ο κ. Ιωάννης  Πλακιωτάκης (Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ), ο κ. Κυριακίδης  (Εκπρόσωπος Δημόσιας Αρχής Λιμένων, Υπουργείο Ναυτιλίας), ο κ. Ιωάννης  Ρέτσας  (Διευθυντής Enterprise Greece), ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης  (Δημοτικός Σύμβουλος  Πειραιά Διοικητής Μεταξά), ο . κ. Ανδριανός  Μιχάλαρος (Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά), ο κ. ο κ. Μιχαήλ  Γιάγκας  (Διευθυντής Β.Ε.Π), ο κ. Νίκος  Παπαγεωργίου (Α’ Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά), ο κ. Χαράλαμπος Γαργαρέτας (Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας), ο κ. Αντώνης  Στελλιάτος (Πρόεδρος  Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού),  ο κ. Θεόδωρος Βώκος (Executive Director, Posidonia S.A), ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης (Πρόεδρος Propeller Club),  η κα. Ελένη Πολυχρονοπούλου (Πρόεδρος HEMEXPO), ο κ. Μιχαήλ Μαντζαφός (Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας) καθώς και οι κ.κ. Χουλιάρας και Καλυβόπουλος (Ινστιτούτο Ναυτικών Μελετών Λονδίνου).

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της “WIMΑ” ευχαριστούν θερμά τους υποστηρικτές της  Ένωσης, τους φίλους, τα μέλη της και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες.

 

Η Διεθνής Ναυτική & Βιομηχανική Ένωση (WIMA) πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Σημείον Piree».

Μέσα σε ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα, o Πρόεδρος της WIMA, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν εκπροσώπους της ναυτιλίας και άλλων ενώσεων,  επιμελητηρίων, βιοτεχνιών και κοινωνικών φορέων καθώς και πλήθος μελών, υποστηρικτών και φίλων της WIMA.

 

O Πρόεδρος, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και πραγματοποίησε μία σύντομη αναδρομή στις δράσεις του έτους που πέρασε, σηματοδοτώντας τα 14 χρόνια της Ένωσης στο χώρο της ναυτιλίας και πιο συγκεκριμένα στη ναυπηγοεπισκευή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι: κ. Γ. Πατέρας (Πρόεδρος ΝΕΕ), κ. Α. Μιχάλαρος (Πρόεδρος ΒΕΠ), κ. Α. Στελλιάτος (Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ), κ. Γ.  Ξηραδάκης (Managing Director XRTC).

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου της WIMA κι έπειτα τα μέλη,  οι φίλοι της  Ένωσης αλλά κι οι επίτιμοι καλεσμένοι απο τη ναυτιλία σε ζεστό  και φιλικό κλίμα συνοδεία ποτού και finger food συζήτησαν για την επιχειρηματική επικαιρότητα

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το προσωπικό της WIMA ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν την Ένωση και εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά σε κάθε εναν ξεχωριστά.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top