ΝΑΥΤΙΛΙΑ

YES FORUM:Νέα απολογιστική e-συνάντηση: “Sum-Up Open e-dialogue”

Το Yes Forum σας προσκαλεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 στις 19:00 στην απολογιστική διαδικτυακή συνάντηση ανοιχτού διαλόγου με στελέχη της ναυτιλίας πριν την επανέναρξη των συζητήσεων μας τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το περασμένο διάστημα συζητήθηκαν πολλά θέματα τόσο για τις επιπτώσεις του  COVID-19  στην επιχειρηματικότητα και τη ναυτιλία, στην αγορά εργασίας, στον τρόπο εργασίας αλλά και τέθηκαν απόψεις και προβλέψεις για την επόμενη μέρα.

 

Σε αυτή τη συνάντηση στόχος είναι να γίνει μια συμπερασματική παρουσίαση όλων των ανωτέρω θεμάτων, να γίνει συζήτηση και να απαντηθούν ερωτήματα.

Οι ομιλητές που θα συμμετέχουν είναι:

–        Γιώργος Αλεξανδράτος, Αντιπρόεδρος – NΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

–        Κώστας Ρόκκος, Διευθύνων Σύμβουλος  – TST International SA.

–        Νίκος Δούκας, Εκδότης και Δημοσιογράφος, NAFS Magazine

–        Ελένη Θανοπούλου,  Καθηγήτρια, Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών -Πανεπιστήμιο Αιγαίου

–        Παναγιώτης Ζαχαριάδης, Technical Director, Atlantic Bulk Carriers Management Ltd.

–        Γιώργος Ξηραδάκης, Founder & Owner XRTC Business Consultants Ltd

Συντονίζει η Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder -YES FORUM & CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD

Μετά από συνεχή επικοινωνία καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα είναι χαρά μας να κάνουμε όλοι μαζί τον απολογισμό όσων ακούσαμε και να πούμε “Καλό καλοκαίρι”!!

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δηλώστε Συμμετοχή Εδώ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Κάντε άμεσα την εγγραφή σας και θα ακολουθήσει email επιβεβαίωσης με τις οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

YES FORUM TEAM

WHO WE ARE

Tο Young Executives Shipping (YES) Forum είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Decision Makers της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, Δημόσιων Οργανισμών και Πανεπιστημίων, των νέων υποψηφίων στελεχών της, καθώς και νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς.

Επιδίωξη της διοργάνωσης είναι η νέα γενιά, ήδη από το σχολείο, να έρθει πιο κοντά στην ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας, να γνωρίσει τις καταξιωμένες εκθέσεις των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ και τον τρόπο δικτύωσης σε αυτές.

Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία της επόμενης γενιάς που θα στελεχώσει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει την ιστορία μας αλλά και θα κληθεί να διατηρήσει την πρωτιά παγκοσμίως.

LET’S GET SOCIAL AND FOLLOW YES!

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top