ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΕΑ:Webinar: Ψηφιακοί τρόποι ανάπτυξης εργασιών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Το ΕΕΑ με τη στήριξη του ΕΙΑΣ παρέχει δωρεάν σεμινάριο στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με θέμα: Ψηφιακοί τρόποι ανάπτυξης εργασιών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 17.00

Εισηγήτρια: Μ. Τσικογιαννοπούλου

Στόχος του webinar είναι οι συμμετέχοντες:

  • Να αναγνωρίσουν πόσο έχουν αλλάξει οι καταναλωτές, πως κατηγοριοποιούνται και τι αναζητούν εν μέσω υγειονομικής κρίσης.
  • Να κατανοήσουν τις αλλαγές που απαιτούνται, ώστε ενισχύσουν τον ρόλο τους με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
  • Να μάθουν πως μπορούν να χτίσουν το Brand name τους, να κάνουν εξεύρεση υποψηφίων πελατών και να δημιουργήσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες τους μέσω των Social Media (π.χ. facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Και τέλος, να γνωρίσουν πως διεξάγεται και τι πρέπει να προσέχουν σε ένα ψηφιακό ραντεβού με πελάτη μέσω teleconference meeting (π.χ. skype, zoom, webex, Microsoft team)

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η Εγγραφή  (ονοματεπώνυμο και email) κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια: ΜΒΑ, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Συν-ιδρύτρια του «Οικονομικού Μουσείου» / Στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς που έχει διεξάγει πάνω από 920 εκπαιδευτικά σεμινάρια. Με σπουδές Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Μ.B.A. του Πανεπιστημίου Kingston της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων και Καθηγήτρια μεταπτυχιακών μαθημάτων (ΜΒΑ) Ηγεσίας και Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων του Διεθνούς Κολλεγίου ICBS Business College. Έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και είναι τακτική Εισηγήτρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), επί θεσμικών θεμάτων και ενοτήτων ασφαλιστικής τεχνικής, κλαδικών ασφαλίσεων, επικοινωνίας και πωλήσεων. Έχει συγγράψει δύο βιβλία με θέμα το Μάνατζμεντ των Ασφαλιστικών Επισχειρήσεων. Είναι συν-ιδρύτρια του πρώτου και μοναδικού μουσείου για την Οικονομία, όπως την δίδαξαν οι ιδρυτές της ιδέας της οικονομικής επιστήμης, Αριστοτέλης κ.α., το «Οικονομικό Μουσείο» στο Δήλεσι Βοιωτίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top