ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΕΤΑΑ – ΚΕΔΕ για νέο ΕΣΠΑ και πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Η υποστήριξη της ΕΕΤΑΑ στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού και ο ρόλος της στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» που έχει εξαγγείλει ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ήταν το αντικείμενο συνεργασίας στη συνάντηση με την ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Ηλίας Γιάτσιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και τα στελέχη των δυο οργανισμών αναγνώρισαν τη αναγκαιότητα και έθεσαν τους άξονες συνεργασιών τόσο για τις προτεραιότητες των ΟΤΑ Α’ βαθμού ενόψει του ΕΣΠΑ 2021-2027, όσο και του προγράμματος – ύψους 2,5 δις ευρώ- που έχει σχεδιαστεί από το ΥΠΕΣ για τις αναπτυξιακές και άλλες ανάγκες των ΟΤΑ της χώρας.

Στόχος η αρτιότερη και συντεταγμένη συνεργασία, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των νέων χρηματοδοτικών ευκαιριών που προκύπτουν από τα παραπάνω συγχρηματοδοτούμενα και Εθνικά Προγράμματα. Με σαφή προσανατολισμό την τοπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στη συνάντηση εκτός των προαναφερομένων συμμετείχαν από πλευράς ΚΕΔΕ ο Β’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κάρναβος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καφαντάρης κι ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Καραγιάννης.

Από αριστερά : ο Γ.Δ. της ΚΕΔΕ Γ. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Η. Γιάτσιος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, ο Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ Σπ.Σπυρίδων και ο Β ΄Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ.Κάρναβος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top