ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ενημέρωση ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση Κατηγορίας Α΄ και Β΄

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες χορήγησης της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης , σε ορισμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών, λόγω των εορτών Πάσχα 2020.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι άνεργοι ναυτικοί της κατηγορίας Α’ και Β’ , θα πρέπει να αποστέλλουν ως την 31/07/2020, τα σχετικά δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά στην Κεντρική Υπηρεσία , για έλεγχο και οριστικοποίηση της καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης που έλαβαν.
Για την διευκόλυνση των ναυτικών της κατηγορίας Α’ και Β’ , οι οποίοι δεν ήταν δικαιούχοι, αλλά δεν απέστειλαν έγκαιρα στον Οίκο Ναυτου αίτηση ‘’περί μη χορήγησης’’ και έχουν λάβει σε πίστωση των λογαριασμών τους, την σχετική έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ορίστηκε νέα διαδικασία η οποία αναφέρετε παρακάτω και η οποία πρέπει να ακολουθείται πιστά:

‘’ Tο ποσό που Πιστώθηκε στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό ως Καταβολή Δώρου Πάσχα 2020, πρέπει να κατατεθεί σε Λογαριασμό που διατηρεί ο Οίκος Ναύτου στην Εθνική Τράπεζα με ΙΒΑΝ GR65 0110 1900 0000 1905 4518 170 και με Αιτιολογία: το Ονοματεπώνυμο σας και Επιστροφή Δώρου Πάσχα 2020.
Στην συνέχεια το Καταθετήριο να μας σταλεί στο e mail: oikonomiko@oikosnautou.gr με σκάνερ ή φωτογραφία ή στο fax 210-42 97 917.

Αν δεν έχετε Λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα ο Οίκος Ναύτου θα επιβαρυνθεί τα έξοδα μεταφοράς από άλλη Τράπεζα (πχ Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς κλπ.), δηλαδή το ποσό που θα μας επιστρέψετε θα περιλαμβάνει και τα έξοδα μεταφοράς από την τράπεζα σας’’.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων .

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ν.
ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ν

ΚΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top