ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη (12 Δεκεμβρίου 2019) ενημερωτική εκδήλωση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Προσφέρθηκαν δώρα στα φιλοξενούμενα κορίτσια του Ιδρύματος, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσαν τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) με προσαρμοσμένες διαδραστικές και βιωματικές παρουσιάσεις, αναδεικνύοντας τα θετικά σημεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται.

Στόχος ήταν η θωράκιση των φιλοξενούμενων ανήλικων κοριτσιών κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, ειδικά στην περίοδο της εφηβείας.

Ακολούθως, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δόθηκαν στα παιδιά δώρα, προσφορά εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας,  στο πλαίσιο της εταιρικής – κοινωνικής τους ευθύνης.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων, καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικότερα της νεολαίας, σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top