ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επιτυχημένη η παρουσία της C&A KASSIDIARIS S.A. στην elec.tec!

Η ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε στην 3η Διεθνή Έκθεση Elec.tec, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο M.E.C. Παιανίας από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020.

Η εταιρία με έδρα τον Πειραιά παρέχει Προϊόντα & Υπηρεσίες για έργα Αυτοματισμού &

Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων σε Βιομηχανία Ναυτιλία- Κτίριο από το 1978,με τις βασικές της δραστηριότητες να περιλαμβάνουν εμπορικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες, ανάληψη εγκατάστασης, επισκευή και συντήρηση οποιουδήποτε συστήματος Αυτοματισμού.

Τα δύο εντυπωσιακά περίπτερα της C&A, συνολικής επιφάνειας 124 τ.μ., παρουσίασαν προϊόντα των εταιριών Fuji Electric, Circutor, Selco, Recom, Selectron του ομίλου C&A, Danfoss, Tyco, Dynamin, Besta, U.W.T, Imit, Fema, SMC, ενώ εξέχουσα θέση με τρία (3) πάνελ προϊόντων, είχε η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού Hyundai Electric, της οποίας η C&A είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Σημειώνεται πως η ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. διατηρεί στο πελατολόγιο της περισσότερες από 3.000 συνεργασίες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Στην εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας φιλοξενήθηκαν περίπτερα εταιριών από τον ηλεκτρολογικό κλάδο, την ίδια στιγμή που το Elec.tec Forum έδωσε βήμα σε πανεπιστήμια, φορείς και επιχειρήσεις να τοποθετηθούν για φλέγοντα θέματα της κλαδικής επικαιρότητας.

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top