ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ICAP βράβευσε για 9η χρονιά, τις (82) Εταιρείες και Ομίλους«TRUELEADERS».


 

Η ICAP, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως RatingAgency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019,για 9ησυνεχή χρονιά, τιςΕταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήριασύμφωνα με ταδημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

Τα βραβεία απένειμαν,ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, oΓενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης,και οικ.κ.Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ),       

   καιΝικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλοςτου ομίλου εταιρειών ICAP.

Η λαμπρή τελετή, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών(ΣΕΒ), παρουσιάστηκε από την anchorwoman του Δελτίου Ειδήσεων του StarChannel, κα Ράνια Τραγόμαλλουκαι σε αυτήσυμμετείχαν  350Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς.

 

Η ICAP, με ακρογωνιαίο λίθο τις εκδοτικές της πρωτοβουλίες, BUSINESSLEADERS και LEADINGEMPLOYERS, αλλά και με αφετηρία τη μεγαλύτερη Βάση Δεδομένων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με περισσότερες από 8,7 εκατ. επιχειρήσεις και το αναγνωρισμένο ICAPCreditScore, διοργανώνει τον Θεσμό Βραβεύσεων TrueLeaders από το 2011. Πρόκειται για τον μοναδικό Θεσμό που βραβεύει όλους (εταιρείες και ομίλους) όσους πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

 

Ειδικότερα, μέσα από ένα σύνολο 31.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2018, βραβεύθηκαν όλες οιΕταιρείες και οι  Όμιλοι πουανταποκρίνονται ταυτόχρονακαι αντικειμενικά, στα εξής κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλουςγια το 2018
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το

προσωπικό τους από το 2017 στο 2018

  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσειςτου Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών
  • Έχουν υψηλό ICAPCreditScore (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας)

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙCAP, ομίλου εταιρειών, στην εισαγωγική του Ομιλία, σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων αφού κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια, κόντρα στο γενικότερο δυσμενές  οικονομικό περιβάλλον για την οικονομία της Χώρας μας. Αναφέρθηκε δε στο ευχάριστο γεγονός ότι όλο και πιο πολλές Εταιρείες πραγματοποιούν τις απαραίτητες προσαρμογές που οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας, σε μείωση κόστους και κατ’ επέκταση σε αύξηση του EBITDA και βελτίωση της πιστοληπτικής τους ικανότητας. Τέλος, παρατήρησε ότι οι βραβευθέντες σηματοδοτούν την επιτυχία και εκπροσωπούν την ελπίδα για την ανάπτυξη τόσο της εθνικής μας οικονομίας όσο και της Χώρας μας.

 

ΜέγαςΧορηγός: ONASSIS FOUNDATION

ΧρυσόςΧορηγός: TELEPERFORMANCEGREECE

ΑσημένιοςΧορηγός: INTERNATIONAL WORKPLACE GROUP (IWG)
ΔιακεκριμένοιΧορηγοί
: MARINETOURS, ΕΛΛΗΝΙΚΑΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,AVIS

Χορηγοί:ΖΑΓΟΡΙ, PHARMATHEN, GREENPROPERTIES

Υποστηρικτές:ΖΟΥΛΟΒΙΤΣ,ΚΑΡΕΛΙΑΣ, DIAGEO

ΧορηγοίΕπικοινωνίας: STAR CHANNEL,FORTUNE MEDIA, GLOBAL SUSTAIN,CRISIS MONITOR

οι Εταιρείες και οι  Όμιλοι TrueLeaders 2018 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top