ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερατσίνι: Γιορτινή εκδήλωση το Σάββατο 4/1 στην αναμορφωμένη πλατεία Κύπρου

 

Στην αναμορφωμένη πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, η γιορτινή εκδήλωση που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Το σύνολο των εργασιών που πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας στην πλατεία, έφερε το σημερινό ξεχωριστό και όμορφο αποτέλεσμα. Μετά από ολόκληρες δεκαετίες, η πλατεία Κύπρου ξαναζωντανεύει και αποτελεί καθημερινά πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Η επαναδιαμόρφωση των ελεύθερων χώρων, η τοποθέτηση νέων καθιστικών, η δεντροφύτευση, η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού της πλατείας, το σιντριβάνι και βεβαίως η σύγχρονη παιδική χαρά, είναι μερικά από τα έργα που καθιστούν την πλατεία Κύπρου ως έναν ξεχωριστό προορισμό αναψυχής για τους δημότες.

“Το ερχόμενο Σάββατο, όλοι οι κάτοικοι κάθε ηλικίας, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, με ελεύθερη είσοδο, σε μια μοναδική εκδήλωση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το νέο έτος και την αναμόρφωση της πλατείας μας!”, σημείωνεται στην ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top