ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στο Μάϊο παραδίδεται μία ακόμη πυραυλάκατο στο ΠΝ από τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Μέσα στο Μάϊο θα παραδοθεί ακόμη μία πυραυλάκατο -η ΤΠΚ 6- στο Πολεμικό Ναυτικό και η επόμενη θα ακολουθήσει σύντομα. Αυτό προέκυψε στη συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή ,τον ΓΓ του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου ,τον Α/ΓΕΝ Στέλιο Πετράκη και τον διευθυντή του γραφείου του ΥΕΘΑ Θανάση Βάλαρη.

Ανακοινώθηκε ότι έχει αποφασιστεί τρίμηνη παράταση της χρηματοδότησης, με αναδρομική ισχύ από 1η Απριλίου, με την προϋπόθεση της παράδοσης της μίας πυραυλακάτου και της συνέχισης των εργασιών για την επόμενη.

Συνεπώς οι πληρωμές στους εργαζόμενους θα γίνουν κανονικά αυτό το διάστημα.

Και μετά;

Όπως είπαν στους εργαζόμενους στόχος του ΥΠΕΘΑ είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή ιδιοκτησίας των ναυπηγείων και γι΄ αυτό το λόγο γίνονται επαφές με το μοναδικό ενδιαφερόμενο, την ONEX.

Από

Militaire News 28/04/2020 |

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top